perjantai 6. maaliskuuta 2020

Materiaalit

Mulla on ollut pari päivää ruokailutilan pöydän päällä uuden keittiön materiaalit esillä sekä keittiön uusi lamppu eli Floss 265. Lamppu on kyllä ostettu jo reilu vuosi sitten. Samalla testailin lamppua, että mihin se on järkevin asettaa. Paikka on nyt 100% varma ja sen voi tarvittaessa myös kääntää ruokailutilan pöydän päälle, jos kaipaa jostain syystä lisävaloa. Lamppu ensisijaisesti asennetaan saarekkeen päälle.

Ovimalli on mattavalkoinen ja lakattu alumiinivedinlistalla. Saarekkeeseen ja ikkunan alle tulee 20mm valkoinen laminaattitaso. Allas seinälle valitsin erikoisvkvartsitason Louhi super white. Keittiö on  Puustellin valikoimasta. Lattia tulee olemaan Triofloorin parketti, jos ei vanhaa puulattiaa voi jättää.


Kerroinki aikaisemmin, että ikkuna seinälle olen ajatellut jotain hyllyä johon saan laittaa kauniita esineitä esille. Tässä muutama vaihtoehto mistä kerroinki eli nyt kuvien kera.

String hylly. Tämä on siitä kiva, että tähän saa ostaa monelaisia lisäosia eli saa ilmettä nopsaa muuttamalla.

Vipp sarjan hyllyt, jotka ovat myös ajattomat ja simppelit sekä saa kätevästi ylähyllyllekkin laitettu tavaroita esille.

Lack hylly, joka on muodoltaan suoraviivainen ja yksinkertainen.


Pinterest My Scandinavia Home

Ikkunaseinän laatikot eivät tule kovin korkealle, koska ikkuna asettaa tietyn vaatimuksen että ne saadaan myös avattua. Näin laatikostot+taso toimii tarvittaessa myös penkkinä. Ite oon ajatellut, että osa voi toimia  joskus istuimena ja osa tasona.

Nyt aattelin alkaa soittaan kaveria kävelylenkille. Tänään en lähde jumppaan. Kävin nimittäin hierojalla, mulla niskat olleet ihan jumissa. Joten pitää antaa niska hartiaseutu nyt kunnolla levätä. Eilen lumitöissä jo huippas päässä ja tuli pahaolo eli hieronta oli kyllä paikallaan, nimittäin viime kerrasta onki aikaa.

Mulla onki huomenna meillä  kiva tyttöjen ilta tiedossa. Hyvää syötävää, lasi viiniä sekä kivaa seuraa, voiko sitä muuta lauantai illalta toivoa .) Alkuviikosta saan sitten "hellun" vihdoin kotia Ameriikasta, onki jo ikävä. Onhan tässä jo 2 1/2 viikkoa oltu ns. yksinhuoltajana .)Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille <3
2 kommenttia:

 1. Tyylikäs tuo lamppu ja ihania valintoja!
  Mielenkiinnolla odottelen uuden keittiönne valmistumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja tykkään kans kovasti lampusta <3

   Täällä kans odotellaan kovasti, että sais projektin käyntiin :)

   Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Poista