tiistai 30. kesäkuuta 2020

Uutta projektia

Kun  uuden keittiön/ruokailutilan ja olohuoneen lattioiden osalta remontti saatiin valmiiksi, niin oli ajatus ettei heti kyllä olla aloittamassa uutta remonttia...sen verran raskasta  oli  2kk asua remontin keskellä.

Äkkiä sitä unohtaa vanhat pölyt ja kaoksen mitä se oli. Samaan syssyyn tehdään nyt työhuone eli sinne vaihdetaan sama parketti mitä muuallekkin, näin saadaan tiloista yhtenäinen. Työhuone näkyy suoraan olohuoneeseen.
Tämä projekti tehdään ajan kanssa eli mitään paniikkia tällä ei ole. Kynnyksiä/ listoja en ole tilannut vielä ollenkaan oviaukkoihin, vaan tilaan kaikki kerralla...näin tulevat samalla toimituksella.Kun päätettiin, että työhuone remontoidaan. Olinki jo heti aamusta repimässä tapetteja irti seinistä. Tumma tapetti lähti  melkein täysinä vuotana irti eli ei mennyt kauan aikaa kun seinä oli tapetista irti. Seinä on tarkoitus maalata tai sitten vedetään kaikki  neljä seinät samalla sävyllä.  Jalkalistat pitää kuitenkin irrottaa ennen maalausta ja peitelistat. Olen maalin ostanut jo aikaa ja katon ekana onko sävy hyvä, että maalaanko kaikki vaan yhden seinän.


Yhdellä seinällä on komero, jonka haluan ottaa kokonaan pois ja laittaa tilalle osaksi hyllyä sekä laatikostoa. Sen varmaan joutuu teettämään.


Ajatus olisi tällaisesta kokonaisuudesta.
Kuva pinterestistä


Tässä minusta kaunis avohylly paksuineen hyllyineen ja alla kivat
laatikot, säilytystilaa tarvitsee kuitenkin aina. Laatikoita en välttämättä laittaisi kuin kaksi.Kuva pinterest


Yksi mikä on aina ärsyttänyt kun kaikki koneet ja johdot on pitkin lattioita. Imurointikin on sieltä niin niin ärsyttävää hommaa. Nyt haaveena olisi kaikki koneet kaappiin piiloon ja tarvittaessa voi ottaa esille. Tulostinta ei tartte aina, joten se voi olla minusta hyvin kaapissa ja tarvittaessa vetää kaapista ulos. Joutuu varmaan suunnistamaan Ikeaan sitten kun tämä korona tilanne on ohi tai joudunko senkin teettään?


Värimaailma tulee olemaan aika pitkälti maanläheinen ja neutraali eli mitään kauhean värien iloittelua ei tulla näkemään, heh. Vanhoista kalusteista jää ainakin työtuoli, pöytälamppu, kaappi,matto sekä ystävältä saatu  pallovalaisin, joka valaisee tarvittaessa koko huoneen. Valaistus on tärkeää kun tehdään töitä. Työpöydän haluan ikkunan eteen, näin olisi kiva katsella ikkunasta ulos kun on koneella. Avohyllyä en ensiksi aatellut seinille laittaa, mutta kun löysin tämän kuvan pinterestistä, niin tämä hylly olisi helppo toteuttaa listoilla. Tähän saisin aina koota sisustussuunnitelmista kuvakollaasin ja tuodan idean aina kun "lamppu syttyy päässä". eikö oliski hyvä idea? Monesti mulla kyllä hyvät ideat syntyy yöllä eli joudunko "kipittään" makkarista aina työhuoneeseen :).


No, niinkuin alussa sanoinki remontti tehdään hitaasti eli muutos kuvia ei ole ihan heti tulossa, mutta muista projekteista varmaan saan kohta alka kertomaan lisää kun remontit alkaa olemaan siellä loppusuoralla.

Oikein ihanaa loppuvikkoa sinne ja toivotaan, että kelit taas lämpinis. Mulla vielä 18 päivää loman alkuun ja oon kyllä siihen tilannut aurinkoiset ilmat koko viikoksi .) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti