torstai 27. elokuuta 2020

Fritz Hansen seiskatuolit ja uusi lattia

 


Remontti kun tehtiin keittiöön, laitettiin samalla uusi lattia keittiöön, ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Halusin kuitenkin ettei tulis jälkiä heti lattiaan ja hienoa lattiaa en taas haluaa kokonaan matoilla peittää.


Uuden lattian myötä olen laittanut osaan kalusteisiin huopapalaset ettei lattia naarmunnu kun huonekaluja siirrellään. Varsinkin tuolit ovat jatkuvalla käytöllä. Ruokailutilaan en ole laittanut mattoa pöydän alle ja siinä saattaa tovin kestää ennen kuin maton hankin. Uusi ruokapöytä on ennemmin ostoslistalla kuin matto. Matto tulee sitten vasta kun löydän sopivan pöydän, ainakin talveksi olisi pehmeä matto kiva jalan alle. Seiskatuoleihin halusin myös laittaa suojat, mutta tuolissa on sen verran ohuet jalat ettei niissä taida pysyä huopa palat.

Kävin alku viikosta suunnittelu asiakkaani luona ja hän oli hankkinut kivat huopaiset pallot omiin ruokailutilan tuoleihin, jotka oli kyllä isommat kuin nämä mitkä itse nyt hankin. Hän oli myös ostanut yhteen tuoliin nämä pallot ja otin sovittellee omiin tuoleihin ja nehän sopi kuin nenä päähän. Näitä pienempiä huopapalloja on joskus muutama vuosi sitten  myyty asuntomessuilla ja näitä oli jäänyt myyjälle varastoon. Eikö puhelin käteen ja kyseleen, joko varastosta löytyis näitä vielä. Löytyihän niitä ja tilaus sisälle. Tänään hain paketin ja piti heti testata.Huopapallot antavat hauskan ilmeen  seiska tuoleihin ja säästävät uutta lattiaa :) sekä mattolla ei ole nyt  kiirettä.
Eamnesin tuoleihin ja Y-tuoliin "pallukat" olivat liian pienet, joten niihin pitää  laittaa tavalliset huopapalaset.Eikö tullutkin hauska ilme seiska tuoleihin :)Jos haluat tilata omiin tuoleihin huopapallot, myyjältä löytyy vain näitä pieniä vielä iso määrä. Yhteen tuoliin pallot maksoi 10 euroa ( Normaalisti ovat yli 20 euroa). Itse ostin muutaman ylimääräisen huopapallon, jos joskus ostan lisää seiskatuoleja tmv.

Laita mulle s-postia, niin lähetän myyjän numeron :).

s-postini on paivi.salmi10@gmail.com1 kommentti:

  1. Hei! Seiskatuolit mietinnässä omaankin kotiin. Koetko että ne on naarmuttaneet lattiaa? Se myös kiinnostaisi, että täristääkö ja pitääkö tuolinjalat kolinaa kun niitä työntää pöydän alle, siis ilman noita huopatossuja? Puutuolit on kyllä siitä kivoja että ne on huopatassuilla varustettuna ”äänettömiä” eikä jalkojen yhteenkolinakaan aiheuta mahdotonta kolinaa. Nuo metallijalat arveluttaa.

    VastaaPoista