torstai 10. syyskuuta 2020

Huoneen vaihto tytölle

 Syyskuuta mennään vauhdilla eteenpäin.


Täällä ollaan vielä vähän kipeänä. Oon ollut saikulla viikon verran ja reilu viikko sitten kävin koronatestissä, joka oli negatiivinen. Kurkku oli pari päivää kipeänä ja sitten tuli kauhea nuha. Kuumetta ei ole ollut yhtään koko aikana. Pientä nuhaa on onneksi vain enää eli voiton puolella ollaan.
Vanhin tyttö kun muutti kotoa pois, nuorimmainen tyttö halusin vaihtaa oman huoneen nyt vapaaseen huoneeseen. Eilen olo oli jo huomattavasti parempi, niin laitoin hihat heilumaan ja vaihdoin tytön tavarat tyhjään huoneeseen sillä aikaa kun hän oli tanssi-ja tankotreeneissä. Ei olisi kyllä millään ehtinyt edes olemaan avuksi, saa nyt keksittyä tuleviin tankotanssin Sm-karsintoihin, jotka pidetään nyt tulevana lauantaina Oulussa.

Tyttö oli toivonut, että tietyt huonekalut tulevat vain huoneeseen eli  mm:ssa Ikean Malm lipasto sai jäädä vaatteineen tulevaan ns. tanko/kuntoiluhuoneeseen. Kummatkin on isot 20m2 huoneet eli huonekaluja mahtuu hyvin kumpaanki.


Sillä aikaa kun tyttö oli reilu kolme tuntia treenailemassa, niin touhuilin tytön huoneen kimpussa. Toinen huone kaipailee vielä pientä järjestelyä, mutta huone kerrallaan. Nyt huoneesta tuli kivan ilmava ja on tilaa hengittää :)


Huone sisustettiin vanhoilla huonekalulla ja esineillä sekä laitoin vanhimman tytön maalauksia esille, joita hän ei halunnut ottaa mukaan.Sängyn laitoin keskelle huonetta, ettei kaikki mene seiniä pitkin ja on näin helpompi petata.
 


Paras palautehan on se kun tyttö tulee treeneistä ja halaa minua ja sanoo: "että tästä tuli aivan ihana huone", kiitos äiti! Taisi äidillä mennä roska silmään.


Vielä pientä fiilausta huone kaipaa, ehkä yhden viherkasvin vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti