perjantai 18. syyskuuta 2020

Syksyisempi ilme

 

 Ilmat on kyllä olleet nyt niin vaihtelevia, ettei oikein ole tiennyt mitkä ulkovaatteet olis hyvä laittaa päälle kun ulos suuntaa. En nimittäin haluaa palelluttaa itteä, että joutuis olemaan taas töistä poissa.

Kotona olen pikku hiljaa huoneita laittanut uuteen uskoon. Tytön huonehan koki viime viikolla muutoksen, mutta kuntoiluhuoneessa ei ole vielä tapahtunut mitään. Huomenna varmaan senkin laitan kuntoon ennen töihin lähtöä. Siinä ei pitäis kauan aikaa nokka tuhissa. Mistähän tuoki sanontaa muuten tulee, heh :)  Yläkerran aulan sain siivottua ja nyt se näyttää siltä, että sinne voi vieraitakin viedä. Välillä sinne on kerääntynyt  ylimääräisiä tavara kasoja ja nyt nekin on onneksi poissa. Laitoinkin aulasta kuvan instagramiin ja huomaanki, että instagramia tulee enemmän päivitettyä kuin tätä blogia.

Tätäkin päivitystä olen alkanut tekemään pari päivää sitten. Meillä uusi tietokone ja sekin vaatii vähän totuttelmista, että löytyy kaikki toiminnat. Oon kyllä tyytyväinen uuteen koneeseen, kun keskusyksikkö on poissa lattialta eli se on nyt sisällä ns. koneessa ja näyttökin on isompi. Työhuone näyttää edelleen samalta eli remontti ei ole siellä edennyt. Eiköhän tämän vuoden puolella saada sekin tehtyä.

No, olohuoneeseen ja ruokailutilaan olen tuonut pihlajanoksia maljakkoon ja muutaman sisustustyynyn vaihtanut sohvalle sekä lisännyt vähän kynttilätuikkuja tasojen päälle. Sisustustavarat ovat vähän vaihtaneet paikkoja eli pienellä asioilla olen tuonut syksyisempää ilmettä. 


Enköhän kohta pääsee teille näyttään kuvia projekteista missä olen ollut mukana. Pientä hienosäätöä vaille valmiita. Odotan innoissaan, että projektit saadaan kokonaan valmiiksi.


Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille ja yritetään pysyä terveinä <3 

7 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Pihlajanmarjat ja heinät sopivat maljakoihin todella kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku <3 Tykkään kans kovasti kun luonnosta saa kaikkea kaunista sisälle :) Kesäkukat alkaakin olemaan ja menneet, muutama hortensia on vielä paviljongin alla josta tulee otettua aina sillon tällöin oksa sisälle piristään :)

   Poista
 3. Kivasti olet syys fiilistä laittanu, pihlajanmarhat on sieviä sisäläki.

  VastaaPoista
 4. Piti vielä jatkaakki, mutta ehin painaa jo tuota nappia...
  Niin se vain kesä on ohi ja kohta joulu! Mieki olen laitelu jo pikku valoja ja parit kausivalokki löytyy jo sisältä.

  Pirteää viikko sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihlajanmarjat on kyllä kivoja. Apua, eihän tuohon joulunkaan enää pitkä aika oo. kOhta joululaulut raikaa radiosta :) Meillä osa pihakalusteista vielä ulkona, joten nekin varmaan pitää vko loppuna viedä varastoon.

   Samoin sinne pirteää viikkoa <3

   Poista