keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Koristeet jotka kestää aikaa

Joulu karsittu osaksi  pois ja meillä se tapahtui kyllä vikkelää, kun ei ollut joulukuusta ja vuosi vuodelta on tullut joulukoristeita laitettua vähemmän. Yksi joulutähti on vielä ikkunassa ja keittiön tasolla Joy-kynttelikkö. Nekin lähtee heti loppiaisen jälkeen varastoon. Kaikki joulu jutut meillä mahtu yhteen Ikean laatikkoon.

Punaiset Aarikan tontut myin tässä ennen joulua facebook kirpparin kautta Olen kertonutkin, että punainen vaan ei ole minun väri. En omista yhtään punaista vaatettakaan. Ekana ajattelin ,että säästän tontut tytöille, mutta eivät nekään niitä halunneet ...joten myyntiin. Lapset kun oli pikkuisia, sitä aatteli että joulun pitää olla punainen ja punaista oli silloin vähän enemmän kuin vain Aarikan tontuissa. Miksi siis säästää, kun ne ei kauheasti tuota iloa? Yritän muutenkin karsia kaikkea ylmääräistä eli nyt kevään aikana tulee myyntiin tavaraa, jota voitte seurata Insta storyn ja fb- kirppareiden kautta.Joulun jälkeen kiertelin nettisivuja ja katselin mitä uutta on tullut  sisustusrintamalla ja pistin silmään näihin Kählerin kauniisiin " kynttilätuikku taloihin" " Talon malli on  minusta aina ollut kiiinnostava ja kaunis, varsinkin tällaiset ihan simppelit. Joten tilasin nettikaupasta kolme näitä erin kokoista Kählerin tuikkua ja näitä voi pikku hiljaa keräillä kokoelmaan. Minusta ovat tosi kauniit ryhmänä ja näistä voi jouluna tehdä  kauniin "joulukylän".

Minulla ei ole  kyllä yhtään hajua montako erilaista näistä on tehty? Onko siellä ruudun takana tietoa näistä?  Nämä ovat kohtuuhintaisiakin ja voi toivoa esim. synkkäri -ja joululahjaksikin sekä tietty väri on mieleinen.

Kuvat Royal design sivulta.


Keräättekö te jotain sarjaa tai jotain joulukoristeita mitä hankitte pikku hiljaa?
Nämä on kyllä aika söpöt nämä tuikut. Saa nähdä koska nämä kotiutuu meille.
Uskon, että kaamos aikana näitä tulee varsinkin käytettyä päivittäin.Oikein rentoa loppiasta sinne, mie täällä parantelen selkää taas vaihteeksi. Mulla nyt 3 päivän sairasloma ja sitten onki perään 3 päivän vapaat eli eiköhän silloin ole saanut jo selän kuntoon, toivottavasti.

2 kommenttia:

 1. Meillä on todella ”riisuttu”koristelu jouluna.Ostin täksi jouluksi 2 kuplavolkkaria(n.10cm) toisen katolla on kuusi ja toisen katolla paketteja.Ne on minusta tosi hauskat! Royal Desing’sta tilasin. Niitä voisin keräillä, jos niitä tulee lisä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin kivoja. Mie toissa jouluna tein ite sellaisen. Ostin kuplavolkkarin lasten leluosastolta ja jostain koristeesta tein kuusen katolle, tuli hauska :)
   Täällä kans laitetaan vain vähän joulua. Oikein ihanaa tammikuuta sinne <3

   Poista