torstai 25. maaliskuuta 2021

Pääsiäiskoristeet itse tehty ja osa kaupasta hankittua

 


Ihanaa päivät ovat pidentyneet ja aurinko on pilkottanut useampana päivänä kuin vain kerran viikossa. Ulkona vaatteita on ollut ihan liikaa päällä, että välillä on tuntunut että takki pitää olla auki ja käsineet heittää hupun sisälle ettei ihan pakahdu. Tämä on just sitä aikaa kun ei tiedä minkä verran on soppeli vaatetus. Kevät on siitä ihanaa aikaa, kun tietää että on kohta kesä...vaikka ulos kattoo, voi olla sitä mieltä että juhannuksenakin on varmaan vielä lumikasoja siellä täällä.

Kaivoin valokuvia pääsiäisestä ja samalla hyvä muistutus siitä mitä koristeita on varastossa ja huomata, ettei tartte pääsiäiskoristeita ostella eli vanhoilla mennään tämäkin vuosi.


Tässä kuvien kera aikaisemmista pääsiäiskoristeista, jotain itse tehtyä ja kaupasta hankittua.
Keskikerros meillä on väritykseltään ollut pääsiäisenä hillittyä värimaailmaa. Kuvat ei ole missään aikajärjestyksessä vain sieltä täältä eri vuosilta. Samalla värimaailmalla mennään tänäkin vuonna, mutta koristeet vähän eri paikoissa ja osa koristeista ei varmaan tule laitettuakaan ollenkaan esille.
Yläkerran aulassa on joskus pääsiäisenä ollut vähän keltaistakin ja laitettu keltaista lähinnä tyynyihin ja höyheniin. Tänä vuonna saattaa jäädä aula sisustamatta pääsiäiseksi, siellä niin vähän tulee vietettyä aikaa. Tuleeko muuten teillä sisustettua jouluna, pääsisäisenä tmv. kaikki huoneet vai ne huoneet missä eniten ootte? Yleensä ite laitan koristeet olohuoneeseen, ruokailutilaan ja keittiön sekä  ehkä  vaihdan pyyhkeet wc-tilaan.


Mulla pari päivää vielä töitä ja sitten onki muutama vapaapäivä putkeen. Ajattelin meidän makkarista ottaa tapetin osaksi pois ja katsotaan jos innostuisin taas vaihteeksi heiluttaan maalipensseliä. Nyt mennyt osa vapaista remontin merkeissä, joten kyllä ajattelin ottaa nyt myös rennosti etten tee pahemmin mitään. 


Oikein ihanaa pääsiäisen odotusta sinne kaikille <3
Nyt onki tulossa kiva aurinkoinen keli ja pitää kait alkaa kattoon vaatteita, ettei taas pakahdu tuonne ulos. Ollaanpas taas kuulolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti