perjantai 9. huhtikuuta 2021

Makuuhuoneen rimoitusta

 


Kuva MatriVierasmakkari ja työhuonehan meillä on kokenut aikaisemmin remontin ja nyt ollaan edetty päämakuuhuoneeseen. Kerroinki aikaisemmnin, että halusin vierasmakkariin seinään yksinkertaisen rimoituksen, mutta epäsymmetrisyyden takia päädyinki rimottamaan meidän oman makkarin. Halusin, että sänky on keskellä seinää ja näin vierasmakkarissa ei ole ihan keskellä.
Kuva pinterest


Tapettia en halunnut seinään ja enkä kauheasti mitään kuviota. Virepaneelit ovat kauniita ja niitä näkee monilla koko seinän leveydellä tai sängyn päätynä, sen ajatuksen poistin. Halusin nyt jotain muuta ja ei niin nähtyä. Huone ei kuitenkaan ole mikään iso, vaan 180cm leveä sänky mahtuu hyvin  ja yöpöydät kummallekkin sängyn puolelle. Rimoitus saa olla simppeli eikä levoton. Jos olisi vanha kerrostalo osake, niin sinne laittaisin yllä olevan kuvan mukaisen paneloinnin, sopii sen ajan arkkitehtuuriin ,tyyliin ja muuten sisustus olisi moderni ja yksinkertainen.Rimat on nyt kahteen kertaan maalattu ja odotellaan koska parketin asentaja pääsee laittamaan nämä seinään sekä asentamaan parketin. Seinässä joudun varmaan kertalleen rimat vielä maalaamaan.
Seinä ja rimoitus on maalattu samalla Värisilmän Viltti sävyllä.

Kuva MatriRimoitus tullaan tekemään kuvan mukaisesti ja saatte myöhemmin nähdä lopputuloksen kun kaikki on valmista. Ite tykkään tästä kovasti <3


Mulla nyt vika vapaapäivä ja lähden katsomaan rakasta äitiä ja vihdoin pääsee katsomaan äitiä omaan huoneeseen, tietysti turvatoimet huomioiden. Ennen on pitänyt olla vierailuhuoneessa. Toivottavasti tänne ei tule lumipyry, mitä on luvattu. En yhtään tykkää ajella autoa talvella, varsinkaan huonolla kelillä. Onneksi nyt on pitempään valoisaa ettei pimeällä tartte körryytellä takaisin.


Nythän on perjantai eli mukavaa viikonloppua sinne kaikille <3 Päivät menee sellaisella vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti