maanantai 22. maaliskuuta 2021

Työhuoneen pieni pintaremontti

Vierasmakkarin remontti kun saatiin viimeksi valmiiksi, oli kyllä ajatus että pieni tauko remontista on paikallaan.

No, eipä tuo tauko kovin pitkä ollut kun oltiin jo työhuoneen kimpussa....reilun viikon taisi kestää :) Työhuone sai saman parkettilattian kuin muuallakin ja yhden seinän maalasin kauniilla Värisilmän Viltti sävyllä.











Huone sisustettiin vanhoilla olemassa olevilla kalusteilla ja esineillä.






Uusi sävy Värisilmän Viltti on hieman sävyltään vaaleampi kuin vierasmakkarin Huurteinen sävy. Halusin sävyt natsaavan keskenään seinissä. Seinät saavat olla nyt ns. "puhtaat", etten vielä ripusta seinille mitään. Työhuoneen komerolle ei olla vielä tehty mitään ja muutama lista vielä puuttuu. Uuden kevyemmän työpisteen haluasin jossain vaiheessa ostaa, mutta nyt meillä on työpöytä täynnä pöytäkonetta, läppäriä, tulostinta yms...eli uuden työpisteen hankkiminen siirtyy kesälle. Langattoman tulostimen hankin seuraavaksi, jotta saan lattian tyhjäksi ja näin helpottaa siivoamista.



Seuraava remonttikohde on meidän oma makkari ja sen kimppuun mennään kun on taas akkuja ladattu ja saatu uutta virtaa :) Parin huoneen remontti lyhyellä ajalla, on ottanut vähän voimille ja huomaa ettei sitä ole samanlaista virtaa kuin silloin kolmikymppisenä. Vielä osa tavaroista on laittamatta kaappeihin ja teen sen kun siltä tuntuu, en ota stressiä.


Huoneesta tuli pienillä muutoksilla  valoisampi ja viihtyisämpi, jos työpöydän kaoksen sulkee kokonaan mielestä .)


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti