keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Makkarin puuttuva palanen

Makkarin remppa kun saatiin päällisin puolin kokonaan valmiiksi, niin pientä fiksausta huone vielä kaipaili.


Ajatukset on olleet  nyt äidissä, joka oli  kymmenen päivää kuumeessa ja huoli tietysti hänestä kova, että miten selviää. Nyt tilanne näyttää paremmalta, vaikka tietysti on hyvin väsynyt ja voimaton. Onneksi tiedän, että on turvallisessa ympäristössä ja tutut hyvät hoitajat hoitamassa  äitiä sekä pääsen nopeaa tästä  äitiä katsomaan. Mennään nyt kuukausi päivä kerrallaan <3


Maton sain viime viikolla haettua sovitteelle ja on siitä asti ollut rullalla paketissa. Eilen illalla  kokeilin sitä lattiaan ja hyvältähän se näytti, makkarin puuttuva palanen on korjattu.
Matto on Sveneforsin valikoimasta ja on 100% puuvillaa. Meille valitisin koon 70x240cm ja just menee sopivasti sängyn reunoilta yli sekä on sopivan kapea ja kevyt, näin huono selkäiselle.  Vierasmakkarissa meillä on saman firman Svaneforsin matto ja on ollut hyvä sekä on sopivan  kohtuuhintainen, että raskii talveksi vaikka ostaa pehmeämmän ja paksumman maton.  Maton löysin Torniotar liikkeestä.


Eilen maalasin  listat kertalleen läpi, että naulan jäljet peittyy. Samalla vaihdoin tyynyt ja petivaatteet valkoisiin pellavaisiin. Koristetyynyt toin vierasmakkarista ja meidän makkarista taas vein Marimekon Unikko tyynyt vierasmakkariin , näin kummatkin huoneet tavallaan sai uuden ilmeen pienellä vaivalla.
Koriste tyynynpäällinen on lähellä seinän sävyä ja tuo makkariin seesteisen ja rauhallisen tunnelman. Tykään myös tästä ilmeestä.
Miiko Design Väre tyynyn toin olohuoneesta makkariin. Tyyny tahtoo olla välillä sellaisella mytyssä kun sohvalla löhötään päivittäin, joten tulee täällä paremmin oikeuksiin.  Tyyny passaa hyvin myös Gedigon penkin kanssa. Kukkamaljakko on joskus ollut turkoosin sävyinen ja oon sen maalannut kalkkimaalilla tuollaiseksi hieman valuvaksi.


Makkari alkaa olemaan isommilta osin valmis. Komeroihin vielä vaihdan lankavetimet, kun vain pääsee käymään Oulussa. Täällä nimittäin ei löytynyt mistään sopivia.

Sohvat odottavat myös uusia päällisiä, mutta sitä ennen kaverilta saan lainaan pestävän imurin. Ajattelin sohvan pestä kauttaltaan kunnolla runkoa myöten ennekuin  laitan uudet päälliset. Uskon, että olohuone saa myös kunnon muutoksen tämän myötä. Kiva päästä sitten teillekkin näyttämään ja kertomaan näistä päällisistä. Instagramissa oonki jo vähän vilauttanut minkälaiset on tulossa .) 


Mulla vielä pari päivää vapaata ja pientä maalaus hommia olis tiedossa ja ajattelin jo pikku hiljaa kaivella kesäisempiä vaatteitakin esille, vaikka täällä on metri tolkulla lunta. Nytkin paistaa pilvettömältä taivaalta aurinko ja taidan kuitenkin  suunnistaa pienelle kävelylenkille ja käydä maksamassa samalla matto liikkeeseen.


Oikein aurinkoista keskiviikkoa sinun päivääsi <31 kommentti:

  1. Reddit Sportsbook App Review: Is It Safe? for Betting - FBCasino starvegad starvegad 메리트카지노총판 메리트카지노총판 500How do virtual soccer zone companies play - Legalbet

    VastaaPoista