sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Makkarin remppa valmis :)

 Nyt alkaa olemaan isommat remontit nyt vähäksi aikaa tehtynä ja aika ottaa vähän ns. iisimmin. Tietty pientä fiksausta vielä löytyy, lähinnä maalausta sieltä täältä.


Makkarin rimoituksesta tuli just sellainen mitä olin ajatellutkin. Sävy seinässä on nappi ja rimoituksen välit oikeat sekä  rimakin osu sopivan kapeaksi. Makkarin rimaseinä antoi  huoneeseen tietyn ryhdin ja vähän Japani henkisyyden. Tykkään tosi paljon muutoksesta. Seinä on leveydeltään 320 cm ja seinä täyttyy just soppelisti 180cm sängyllä ja parilla 60 cm yöpöydällä. Yöpöydän rungon oon joskus teettänyt ja kantena on käytetty ylijäämä laattaa, joka on jäänyt rempasta eli laatan sävykin sattui just seinän sävyyn sopivaksi. Pehmustettua pellavan sävyistä sängynpäätyä en laittanut nyt ollenkaan, vaan seinä saa nyt kunnolla näkyä. Pääty menoo kiertoon vanhimmalle tytölle.


Yöpöydille en halunnut laittaa kauheasti edes tavaraa, vaan saa nyt olla tällainen simppelimpi kevyempi ilme. Peilin vaihdoin isompaan, joka tuo huoneeseen ns. lisäneliöitä.


Rimat pitää kertalleen vielä maalata, että saa peitettyä piiloon pienet naulat.
Lattia vaihtui samaan Boenin vaaleaan tammiparkettiin mikä on muuallakin keskikerroksen huoneissa. Uusi matto pitää hankkia ja ajatuksena nyt kesäksi laittaa  kapea pitkä matto rahin eteen.


Yhdellä seinällä  makkarissa on taulukourut ja samalla remontin myötä järjestin nämä uuteen uskoon. Mietin kylä yhdessä välissä jos olisin kaikki seinät maalannut ja taulukourut samalla sävyllä kuin päätyseinä, mutta nyt en jaksanut alkaa sitä tekemään. Voihan sen sitten myöhemminkin tehdä, jos vielä siltä tuntuu :) Nyt oli vain ajatus, että saa remontin päätökseen.
Nyt on näin hyvä :)


Mulla on huomenna vielä vapaa päivä ja ajattelin täältä paikallisesta liikkeestä käydä kattomassa matto valikoimaa.


 Toivottavasti huomenna on yhtä ihana aurinkoinen keli kuin tänään. Tänään tulikin käytyä kaverin kanssa melkein parin tunnin kävelylenkki ja pitkästä aikaa käytiin terassilla kahvilla. Tilasin meille kunnon kermaleivokset kahvin kera. Eipä ole terassilla käytyä pitkiiin aikoihin ja olipa mukavaa. Pieniä vapaa-ajan  iloja :)

6 kommenttia:

 1. Tulipa hyvä!
  Ihanan kevyt sisustus ja kivat nuo yöpöydät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari <3

   Mieki tykkään kovasti tästä rimoituksesta. Yöpöydät vois olla ehkä vähän sirommat, mutta näillä mennään :)

   Ihanaa kevättä sinne ja jee, kohta jo vappu .)

   Poista
 2. Siitä tuli kaunis. Seinän sävy on ihanan pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Piitu <3 Seinän sävy on kyllä kans kiva, Värisilmän Viltti sävy.

   Poista
 3. Oho, ei oikein täsmää tämä kellon aika. Nyt on kello 13.00

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään jotenkin heittää tuon kellon ajan vääärin? No, eipä mtään, ei haittaa minua.

   Poista