keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Syksy tulee ja sisustus innostus nostaa päätään.

 


Koulut ovat alkaneet ja merkki siitä, että syksy on alkanut ja arkirytmi pikku hiljaa saavutettu. Täällä ainakin syksy tuli kertaheitolla ja sai jo kesäisemmät vaatteet laittaa talvitiloille ja kaivaa lämpimimpiä neuleita esille. Blogi taukokin tuli vähän pitempi mitä alunperin olin ajatellut. Osasyynä hieno aurinkoinen kesä.


Viime viikolla kävin Oulussa ja vähän sillä silmällä kattelin meille myös ruokailutilaan uutta pöytää..vielä pitää mutustella vaihtoehtoja. Uusi pöytä saa olla pikkasen leveämpi ja pitempi kuin nykyinen pöytä. Harmikseen Oulun Vepsäläisellä oli ollut vesivahinko ja kuuleman joulukuussa vasta avautuu eli sinne en nyt päässyt.  Kyselinki perään soittamalla, että tuleeko alennusmyyntejä huonekaluista tmv? ...mutta ei kuuleman.

 
Tänä aamuna kokeilin erilaisia tuoli vaihtoehtoja pöydän ympärille mitä kotoa löytyy ja yksi vaihtoehto on, että tuon nämä puiset Carl Hansenin Y-tuolit ruokapöydän tuoliksi. Aluksi ajattelin, että saanko koko ajan pelätä, että tuolin istuinosan paperinarun päälle kaatuu esim. punajuurta, ketsuppia tai vaikka punaviiniä ja näitä en välttämättä saa tuolista enää pois. Sekös pirusti harmittais.


Kävin kesällä Carl Hansenin Helsingin liikkeessä ja törmäsin eka kertaa, että tuolin istuinosaan saa nahkaisia pehmusteita. Tuossa alimmassa kuvassa  näkyykin nahkainen pehmuste Y-tuolin istuinosassa.  


Tänään tilasin kahteen tuoliin nahkaiset pehmusteet. Toimitus näissä oli lähemmäs 6 viikkoa eli menee ainakin se aika kun tuolit päätyvät ruokailutilaan.


Alle kokosin eri ruokapöytä vaihtoehtoja. Siskolla on Hay Loop Stand pöytä ja tähän sopii kyllä kauniisti ympärille erilasia tuoleja. Arteki Aalto 86 on klassikko ja ajaton, erityisesti tykkään valkoisesta laminoidusta kannesta ja puisista jaloista. Kaksi alinta pöytää en ole nähnyt livenä, joten  nämä olisi kiva nähdä vielä ennen osto päätöstä. Haluan kuitenkin pöydältä, että kestää aikaa. Onhan meillä nykyinenki pöytä kestänyt 25 vuotta eli seuraava pöytä saa olla  se loppu elämän pöytä.


Pyöreätä pöytää mietin pitkää, mutta mihin ihastuin niin ovat "hemmetin" kalliita eli monta tuhatta euroa...ehkä sitten kun voitan jostain ison summan rahaa .) En kyllä koskaan lottoa ja pahemmin mitään arpojakaan osta :) eli se siitä.


Kesällä ei sisällä ole tapahtunut oikeastaan mitään uutta sisustuksen osalta. Omasta kukkapenkistä on tuotu maljakoihin kukkia ja nyt on maljakoissa ystäviltä saatuja kukkia äidin muistoksi, ovat olleetkin kestäviä. Instagramissa olenkin kertonut, että äiti nukkui pois heinäkuun lopulla ja hautajaiset olivat 8.8.2021. Äidillä on nyt hyvä olla, vaikka ikävä on kova ja itku tulee aina välillä. Kaikki on niin lopullista.

Onneksi elämässä on tapahtunut myös mukavia asioita. Veljen tyttöni, joka on myös kummityttöni sai ensimmäisen lapsen  ja ihanaa kun sukuun tulee pikkuisia. Odotan kovasti kun pääsen nuuskutteleen vauvantuoksua ja piteleen pikkuista prinsessaa sylissä. Vanhin tyttö osti poikakaverin kanssa ihana koiranpennun ja olen ylpeänä kantanut "mummon roolia", heh :). On niin syötävän lutuinen ja hauska veijari. Instagram story onki välillä täyttynyt vain koirankuvista.

Terkut täältä "mummokuplasta", Mie ja Eddie 11 viikkoa.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti