maanantai 11. lokakuuta 2021

Pyöreät muodot

 

Sisustusrintamalla on edelleen vahvasti mukana pyöreät muodot. Talven lähestyessä näkee enemmän taas huonekaluissa ja nojatuoleissa, että käytetään bukleen tyyppistä pörrökangasta  sekä kaarevia ja pyöreitä muotoja. Kangas tuo kivaa vaihtelua ja antaa uutta ilmettä mm:ssa olohuoneessa, jos olohuoneen sohva on esimerkiksi sileää kangasta ja parina on esim. pörröinen nojatuoli. Meille myös valitisin keväällä  sohvakankaaksi ihan sileän kankaan ja taas divaaniin pörröisen bukleen kankaan, näin saa kivaa uutta ilmettä entisten sileiden sijaan. Tietysti tyynyillä ja torkkupeitoilla/viltteillä myös saa vaihtelua ja uutta ilmettä nopeasti sekä edullisesti.


                                                                    Kuva Ellos

                                             Gupi Pacha nojatuoliPyöreät muodot antaa kivaa ilmettä tilaan, oli se sitten itse tehdyissä kynttilöissä, joita myös näkyy monissa sisutuksissa ja monet on näitä tehnyt itse. Kiva diy idea!


                                                    Tradition Lato

Pienet pyöreät pöydät sohvapöytinä yksin tai isomman pöydän kaverina. Tuolin jalka voi olla muhkea/veistoksellinen ja kansi siron kevyt. Tradition Lato pöytää olen meillä lähinnä pitänyt sohvan ja nojatuolin välissä sivupöytänä. Tykkään erityisesti marmorisesta pallomaisesta jalasta.


Pyöreällä muodolla saa minusta kivasti " rikottua "  tilan ilmettä. Varsinkin jos tila on suorakaiteen mallinen ja huonekalut on lähinnä  tilassa suoran mallisia. Näin itsekkin ajattelin kun meille valitisin uuden ruokapöydän, mutta kuinkas kävikään?


Uusi ruokapöytä kotiutuu loppu viikosta ja laittelen postausta sitten  tulemaan ja näette samalla mihin pöytään päädyin ja miksi?


Oikein ihanaa uutta viikkoa sinne kaikille !!!


Mie olen aloittanut 2,5 vuoden tauon jälkeen  jumpilla käynnin ja oon ihan täpinöissään kuntoilusta eli jumppakamppeet päälle ja tunnille!!!!
            Heikuin keikun täältä <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti