perjantai 15. lokakuuta 2021

Tuolit ruokailutilaan

Oon ollut pari päivää nyt vapailla ja tuutin täuydeltä on tullut vettä taivaalta ettei pahemmin ole ulkona käynyt, postin korkeintaan hakemassa. On siis kunnon ns. koiranilma tai eihän tuonne raski edes koira raasua viedä. Eilen piti tulla uusi ruokapöytä, mutta menikin toimitus tälle päivälle. Paketti tuli hetki sitten ja osan purkasin lähetyksestä, nimittäin ruokailutilan tuolien uudet päälliset. Pöytä pitää vielä kasata, joten se jääkin sitten iltaan tai huomiseen.


Ennen juhannusta kävin Helsingissä uudessa Carl Hansenin kivijalka myymälässä ja siellä bongasin nämä y-tuoliin tarkoitetut nahkaiset päälliset. Saatavana on kolmella eri nahalla, meille valitisin ruskealla nahalla. Tuolejahan on meillä kaksi, toinen on ollut makkarissa ja toinen on ollut ruokailutilassa sekä välillä myös eteisessä. Päälliset tilasin Vepsäläisen kautta niin kuin uuden ruokapöydänkin.

Päälliset on kaksipuoleiset eli kummaltakin puolelta nahkaa eli käyttöikä näissä pitkä.

Halusin tuoleihin päälliset,  kun tuolit tulevat ruokailutilaan ja näin suojaavat paperinarua sekä voi olla vähä huolettomin.
Uusi päällinen värin puolesta natsaa muiden nahkaisten huonekalujen  sekä myös seiska tuolien päällisten kanssa. Nahan väri oli nappi. Vepsäläisen myyjä katsoi lähelle nojatuolin sävyyn sopivan päällisen puhelimen välityksellä. Kiitos hyvän asiakaspalvelun <3
Tuoleihin pitää vielä tilata saippua, jolla käsitellen tuolin puuosat. Tuoli on saippuakäsitelty pyökki, joka vaatii n. kerran vuodessa käsittelyn tuoliin tarkoitetulla saippualla. Tuolit tulee olemaan seiska tuolien kaverina ja uskon, että ovat hyvä combo. Eripari tuolit antaa ilmettä tilaan ja uusi pöytä on simppeli, joten ei haittaa vaikka tuoleissa on vähän "ilmettä".

Päälliset on minusta oikein kivat ja antaa kivaa vaihtelua tuoleille. Mitäs tykkäät?


Vinkkinä muillekkin!


Päällisiä myy tällä hetkellä kivijalka myymälä Carl Hansen Helsinki, Vepsäläinen ja Finnish Design Shop. Finnis Design Shop kautta voi tilata mm:ssa  saippuaa tuoleihin ja öjyttyihin tuoleihin tarvittavaa öljyä.


Oikein ihanaa perjantaita sinne kaikille !!! Mie laittelen kuvia uudesta ruokapöydästä kun saan sen ekana kasattua ja vietyä vanhan pöydän tieltä eli ollaanpas kuulolla :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti