perjantai 5. marraskuuta 2021

Synkkärit

 Viime viikolla huomasin, että blogini on täyttänyt jo 7-vuotta. Aika menee kyllä vauhdilla. Ensimmäisen blogi postauksen tein lokakuussa 2014.
Muuttuva kotini  blogi nimi syntyi siitä , kun mietin että kotihan muuttuu vuosien saatossa. Lapset kasvaa ja pikku hiljaa muuttavat kotoa pois  ja sen myötä  myös tarpeet muuttuu kotona. Sisustus muuttuu hieman  aina vuosien varrella. Itse olen huomannut, että nykyään arvostan kotona helppohoitoisuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja, en haluaa ostaa ns. turhaa. Isot linjat pysyvät aika pitkälti samoina  ja isommat ostokset tehdään harkiten. Pienillä jutuilla tuodaan kotiin uutta maustetta, lähinnä tekstiileillä ja koriste esineillä.   Vanhaa rintamamiestaloa pitää myös välillä remontoida ja päivittää tähän päivään,  näin myös koti muuttuu aina hieman remontinkin myötä. Suuremmat remontit mitä on nyt esim. kahden vuoden aikana on tehty, niin on uusi avarampi keittiö, uudet lattiat, makuhuoneen uusi rimaseinä sekä lampimämpiä sävyjä makuhuoneisiin.

Blogin takia ei olla tehty koskaan remonttia .), ajatellen että pitäisi olla lukijoille uutta sisältöä....ehkä kukkakimpun olen käynyt ostamassa, että kuvat on paljon kivemman näköisiä ja kodikkaampia :)


Blogin kautta olen  saanut ihania projekteja ja suunnitella erilaisia koteja. Pari vuotta olen nyt toiminut kevytyrittäjänä Muuttuva Kotini nimellä. Oli jotenkin  luontevaa jatkaa yrittäjyyttä samalla nimellä. Blogi on myös antanut uusia ystäviä ja verkostumista.


Blogien kirjoittaminen on mielestäni muuttunut paljon vuosien saatossa ja monet tekevätkin sitä ammatiksi, joka näkyykin sisällössä, yhteistyö kuvioissa sekä mainoksissa. Itselle blogi on lähinnä ns. päiväkirjan pitämistä. Blogin kautta on ollut hyvä mainostaa kevytyrittäjyyttä sekä kertoa projekteista joissa olen ollut mukana. Tietysti hyvien ideoiden jakaminen on ollut yksi blogin idea, oli kyseessä remontti tai sisutusideat. Enemmän ennen tein myös askartelu/diy vinkkejä, mutta tuntuu nykyään ettei aika riitä. Yhteistyö projekteja on ollut jonkin verran ja lähinnä olen sellaisiin lähtenyt mielellään mukaan jotka olen kokenut itselle sopiviksi ja paikallisia pieniä kivijalkaliikkeitä olen mielellään mainostanut.
Instagram tili löytyy nimellä muuttuvakotini


Blogin kirjottaminen aluksi oli tiheämpää, mutta nyt pidän sopivana tahtia 2-4 päivitystä kuukaudessa päätyöni lisäksi. Instagramia ja instagram storya tulee nykyään enemmän päivitettyä, varmaan sen helppouden ja nopeuden myötä. Huomaan itse, että luen vähemmän blogeja mitä ennen, enemmän katson instagramista kuvia ja storeja. Asu päivityksiä ja matkapäivityksiä  kirjoittelin myös aluksi blogiin, mutta ne ovat jääneet nyt vähemmälle. Ulkomaanmatkoja ei olla nyt korona aikana tehty, joten postauksia senkään takia ei ole tullut niistä. Asu kuvia varmaan teen jatkossakin, koska niitä on toivottu. Tykkään yhdistellä uutta ja kirpparilta löydettyjä. Blogin olen halunnut aina pitää postiivisena, vaikka onhan täälläkin huonoja päiviä, vastoinkäymisiä ja suruja. Blogi maailma on vain pieni osa minua.


Onko sinulla blogiin sisältöön toivomuksia, laitahan viestiä kommentti kenttään tai instagramin kautta viestiä :) Olisi kiva kuulla, mitä haluaisit lukea blogissani :) 


Blogi päivityksiin pääset suoraan aina instagram tilin kautta, Muuttuva kotini fb-sivun kautta tai ihan googlettamalla muuttuvakotini.blogspot.com
Huomenna on pyhäinpäivä, joten sytytän kynttilän vanhemmilleni ja kaikille läheisille <3

Oikein rauhaisaa viikonloppua kaikille ja pidetään läheisitä huolta ja kiitos kun olet mukana täällä <3
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti