sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Olohuone sai jouluisen ilmeen

Pakkanen paukkuu koko suomessa, meillä mittari näyttää -26 astetta. Aamusta kävin koiran kanssa tunnin kävelylenkin, muuten oonki pysynyt sisällä. Kaakeliunissa tulet, uudet lampaankarva tossut jalassa, lakatut varpaan kynnet (tottakait, kun on hienot tossutkin jalassa ,heh) Glögiä ja torttuja syöty jo aamusta. Eilen innostuin leipomaa torttuja ja pipareita, keittiö tuoksui joululta. Kynttilöitä unohtamatta, niitä on polteltua pitkin päivää ja iltaa.


Aamupäivästä otin kuvia olohuoneesta, ennen kuin ehtii hämärtyä. Täällä alkaa jo kolmen jälkeen olemaan tosi hämäärää...joten valokuvien ottaminen on haasteellista näin amatöörille .) Sohvanpäälliset pesun jälkeen laitoin puolikuivana paikoilleen ja samalla vaihdoin talvisimmat tyynynpäälliset sekä lampaantaljan sohvalle. 









Uudet paperitähdet ikkunassa, muuten mennäänki vanhoilla koristeilla sekä tekstiileillä. Tyynynpäälliset on harmaa ja konjakin ruskean voittoisia sekä muutama valkoinen tyyny seassa. Erilaisilla kuoseilla tuodaan vaihtelua sisustukseen. Karvaisen torkkupeiton heitin divaaniin, joka onki minun yx lempipaikka kun katon televisiota. Onki ihana lämmin torkkupeitto heittää päälle näillä keleillä.














Kynttilöillä ja havuilla tuodaan pientä joulutunnelmaa olohuoneeseen. Joulukuusta meille ei varmaan tule tänä vuonnakkaan. Ruokailutilassa on pöydällä pöytäkuusi, se saa nyt riittää. Lähempää joulua varmaan havut pitää vaihtaa uusiin ja tulppaaneja haluan heti ostaa kun niitä ilmestyy marketteihin tai jonkin kivan kauniin oksan voisin laittaa tähän Marimekon maljakkoon.



Oikein ihanaa sunnuntaita, pysykäähän lämpiminä <3









2 kommenttia:

  1. Nätti olkkari ja maltillisesti olet joulua laitellut, tyylikästä.
    Mukavia joulunaluspäiviä sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari <3
      Samoin sinne ihanalle tupla mummolle, teillä taas vähän erilainen joulu. Lapset tuo sen joulun <3

      Poista