tiistai 25. tammikuuta 2022

Kodin Top-3

 Terveiset täältä sairaslomalta!


Viime perjantaina jäykistettiin pottuvarvas ja nyt toivotaan, että leikkauksen myötä selkävaivat, pakaran kireys ja lonkan "lonksutus" jäisi vähemmälle. 8 viikkoa oon nyt sairaslomalla ja myöhemmin on odotettavissa toisen jalan pottuvarpaan jäykistäminen...mutta ekana vasen jalka kokonaan kuntoon...jos vuoden pääästä sitten toinen jalka. Kahdeksan viikon sairasloma on kirjaimellisesti piiiiitkä, joten pitää ajatella positiivisesti, että ollaan jo siloin jo pitkällä kevättä ja kesä on jo oven takana :)


Instagram storyssa on kiertänyt haaste, jossa kysytään kodin Top3-asiaa?


Päätin tähän tarttua  blogin puolella eli meidän kodin Top3 asiaa on:


1. Uusi avarampi ja toimivampi keittiö.
Remontin myötä tilasta tuli  avarampi ja osaksi myös olohuonetta, jossa on nyt helppo seurustella vieraiden kanssa. Vaaleat materiaalit on ajattomat ja kestävät aikaa. isop plussa on aamiaskaappi, johon saa kaikki pienkoneet näppärästi piiloon kun laittaa ovet kiinni ja keittiöstä tulee vielä selkeämpi.2. Tilavat huoneet
Huoneet on tilavia, ettei ole ns. pieniä "kopperoita". Makuuhuoneeseen hyvin mahtuu 180cm leveä sänky ja hyvän kokoiset yöpöydät sekä jalkapäähän pitkä penkki ja pieni tuoli vaatteille. Vaatekomerot on upotettu seinän sisälle. Keskikerroksessa on meidän makuuhuone sekä vieraille oma makuuhuone, jossa on 160 cm leveä sänky. Yläkerrassa on myös tilavat 20 m2 huoneet kahdelle sekä iso aulatila. Ainoa mikä on pieni koko talossa on keskikerroksen wc-tila, mutta kuitenkin se on toimiva.3. Sijainti
Reilu 20- vuotta kun ostettiin talo, niin ensimmäiseen ostopäätökseen vaikutti sijainti. Kaikki on kävelymatkan päässä ... urheilukentät, koulut, kaupat, uimarannat, leikkipuistot,lenkkeilyreitit jne.

Tietysti oma tontti ja suojaisa rauhaisa piha vaikutti päätökseen.


Välillä mietitään kodin myyntiä ja varmasti eniten tulee kodista kaipaamaan isoja tilavia huoneita, omaa isoa pihaa sekä tätä talon ns."henkeä" mikä näistä vanhoista taloista aina tulee.


Uudet tuulet varmaan jossain vaiheessa puhaltaa, mutta en tiedä koska?


Tästä voi napata itselle haasteen kuka vain  ja kertoa omat kodin Top-3 :)

2 kommenttia: