torstai 13. tammikuuta 2022

Olohuoneen uusi matto

 Hellou, taas pitkästä aikaa.Olen vuoden verran etsiskellyt olohuoneeseen uutta mattoa. Etsinnässä ollut tarpeeksi iso, kevyt ja mielellään yksivärinen. No, kuinkas kävikään...tämä matto ei vastaa kuvaustani, mutta on silti kaunis ja sopii hyvin tähän tilaan. Matto päätyi vähän niin kuin vahingossa.

Maton tarina....


Käytiin serkkuni kanssa Ruotsin  Ikeassa ennen joulua. Matto osastolla tutkiskelin erilaisia yksivärisiä mattoja, mutta serkkuni on samanlainen tarjoushaukka kuin miekin .) ...hän vaan oli nyt nopeampi, heh.  Hän sanoi, että tämähän on hieno ja edullinenkin.


Tarkoitus ei ollut ostaa tälläkään kertaa mattoa, mutta maton edullinen hinta houkutteli ostamaan. Matto oli poistumassa Ikean valikoimasta. Maton ovh. hinta oli 1300 kruunua ja nyt se myytiin 399 kruunulla eli n.40 eurolla. Ajattelin, että ostan maton ja jos ei sovi meilla, niin annan sen tytölle.
Matto on Ikean  Lindelse ja on kokoa 170x240 eli saman kokoinen kuin entinenkin Asko Mixed villamatto. Matto on ihanan pehmeä jalalle ja värikin nappi. Ensiksi mietin tätä kuviota, mutta onneksi raidat eivät ole suorat, muuten saattais alkaa silmissä vilkkumaan.  Maton väritys käy hyvin myös parketin kanssa.Matto toi samalla Ihanan kevään raikkauden <3


Tänään Nuutin päivänä lähtee tuosta loput havut maljakosta ja Joy kynttelikkö viedään varastoon odottamaan ensi joulun tuloa. Ostin viikolla tulppaaneita ja osan laiton tähän Marimekon Ming vaasiin ja loput on Marimekon Urna vaasissa. Kyllä tulpaanitkin tekevät kevään tulon :). Ihanaa kun kevät siellä kolkuttellee pikku hiljaa.

Olohuoneen pöydällä olevat Marimekon Ming ja Umpu vaasi ovat Tori löytöjä.


Mitäs tykkäsit matosta? Onko hitti vai huti?
4 kommenttia:

 1. Matto on hitti. Tykkäisin vastaavan tyylisestä ja värisestä omassakin olohuoneessani, ellei meillä olisi koiraa. Lemmikin vuoksi vaaleat maton eivät tule meillä kysymykseenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva. Meilläkin välistä käy tytön koira, onneksi rapakeleillä ei ole matto ollut vielä lattiassa. Ymmärrän täysin että haluaa helppohoitoisemman 🙂👍

   Poista
 2. Ompa sieva ja edullinen matto ja passaa hyvin teän olkkariin.
  Huippu löytöjä olet tehny nuiden vaasien osalta.
  Kaunista siellä, kuten aina!

  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3

   Joo, hyviä löytöjä aina välillä, pitäis vain seurata aktiivisesti sivuja niin bongaa hyviä tuotteita. Nämäkin tulivat vähän ns. vahingossa löydettyä kun kaverille hain Torista juttuja :)

   Poista