maanantai 7. marraskuuta 2022

Remontti 45m2 asuntoon, osa 2/2

 Terveiset harmaasta Torniosta. Eilen kävi pieni lumikerros maassa, mutta samantien suli jo pois kun vettä tihutti. Pieni lumikerros olisi tervetullut pimeyteen. Kausivaloja en ole vielä ehtinyt virittämään, vaikka täällä näkeekin monissa pihoissa valoja kun iltaisin käy kävelemässä. Ajatelkaa, ensi kuussa on jo joulu!!!

Tänään ostin ensimmäiset joulutorttulevyt, ajattelin isänpäiväksi tehdä ihan joulutortut.


Pohjoisessa, jossa tämä remontoitu kohde oli, niin on jo lunta reillummasti  ja siellä pääsee varmaan jo hiihteleen.

Viime kerralla kurkattiin tähän  remontoituun asunnon makuuhuoneeseen ja eteiseen sekä pientä fiksausta kokeneeseen pieneen wc-tilaan ja pesutilaan. Nyt pääsette kurkkaan keittiön ja olohuoneen puolelle ennen ja jälkeen kuvin.  Huoneissa jatkuu sama teema kuin makuuhuoneessa eli on remontoitu modernisti pienellä lapin twistillä.



Aloitetaan suoraan ennen kuvilla.



Keittiö ennen...



























Keittiö jälkeen remontin





Väliseinä otettiin kokonaan pois ja tilalle tehtiin hyvän kokoinen saarreke. Tilasta tuli valoisampi ja avarampi. Kaikki seinät maalattiin Luja maalilla,samoin keittiön välitila ja kaikissa sävyinä Tikkurilan Hohkakivi. En halunnut valkoisia seiniä, vaan lämpöistä ja kodikasta tunnelmaa. Ainoat valkoisella paperin sävyllä on ikkunaseinät kaikissa kuivissa tiloissa. Sama Pergon vinyylilattia on myös kaikissa kuivantilan huoneissa. Vinyylilattia on julkisen tilan lattiaa eli mainio valinta vuokrakäyttö kohteeseen.



Olohuone ennen...










Olohuone jälkeen remontin...





Keittiö ja olohuone on nyt ns.yhtä tilaa ja näin voi mm:ssa  kokata ja seurustella keskenään. Kaikki kalusteet myös uusittiin nykyaisempiin ja verhot teetätin, koska sopivan pituisia pimentäviä verhoja ei löytynyt mistään. Keittiönpöydän kannen sävyä jännäsin, koska en ollut sitä nähnyt livenä. Ainoa oli tietokoneelta katsottu kuva. Kuvailin myyjälle mitä sävyä haen ja kansi oli täysi kymppi keittiötason kanssa.





Olohuoneessa televisiota en halunnut sijoittaa ikkunan eteen niinkuin aikaisemmin, vaan halusin että kun tullaan sisälle että näkymä on viihtyisä ja kaunis. Samalla saatiin pientä säilytystilaa television alle. Televisiota voi katsoa monelta kantilta,vaikkapa kokatessa. Poronsarvi kynttelikkö ja lapin aiheiset taulut tuovat pienen ripauksen lapin henkeä. Sohva on levitettävä vuodesohva ja siinä on Aqua Clean kangas, joka on helppo pitää puhtaana. Muutenkin valitisin helppohoitosia ja kestäviä materiaaleja, kun asunto tulee vuokrakäyttöön.


Kalusteet Stemmasta ja Vekeltä. Keittiö, keittiötukusta. Poronsarvi kyntteliikkö Sagamaaret, taulut Seita Shop ja pientavarat Jyski.


Seuraavaksi varmaan pääsen kertomaan mielenkiintoisesta projektista mikä on myös ollut lapissa, mutta vasta avajaisten jälkeen siitä sitten.)


Kotona sisustelut on jääneet huonolle mallilla, mitään uutta en ole nyt hankkinut...tai pari uutta odottaa vielä asentamista...odottaneet siis jo yli puoli vuotta. Toivottavasti saan ne tämän vuoden puolella paikoilleen. Suutarin lapsella ei ole kenkiä, heh .)


Nyt alkoi kolmen päivän vapaat, ekan päivän otan kyllä rennosti. Korkeitaan käyn jumpalla ja vähän ulkoilemassa. Fiiliksen mukaan!

Mulla ollut nyt 2 1/2 viikkoa töitä putkeen, ilman vapaa päivää. Pieni lataus on nyt paikallaan. Oikein ihanaa viikkoa kaikille <3

















3 kommenttia:

  1. Näyttää todella ihanalta, kiva kun on yhtenäinen tila. Mekin olemme hieman keskustellee, että huoneistoremontti voitaisiin toteuttaa. Paljon on suunnitelmia, mutta tottakai budjettia tulee seurata. Näistä saakin aina inspiraatiota. https://kirvesmiehet.com/remontointi/huoneistoremontti/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tilasta tuli kyllä kivan avara ja tilan tuntua tuli samalla enemmäna :)

      Poista
  2. Hienon näköinen, tuolla varmasti viihtyy. Meidän tuttu osti juuri vanhan asunnon. Hän on suunnitellut, että huoneremontti alkaisi loppuvuodesta. Odotankin innolla, että näen lopputuloksen. https://www.karakennus.fi/remonttipalvelu

    VastaaPoista