perjantai 24. helmikuuta 2023

Remontti keittiöön ja olohuoneeseen.

Kerroin instagram storyyn toissapäivänä, että oon menossa kuvamaan yhden remontoidun kohteen ja teen siitä myöhemmin blogi postauksen.


Remontti on valmistunut jo kesällä ja asukkaat ovat siis päässeet nauttimaan uudistetusta avarammasta keittiöstä ja olohuoneesta jo useamman kuukauden. Oma osuus tässä kohteessa oli konsultointikäynti ja näin saatiin remonttiin vauhtia. Asukkailla oli jo hyviä ideoita valmiina ja lähinna kävin ne vahvistamassa sekä antamassa oman mielipiteeni . Sähköpostilla laitoin muutaman idean kuvan eli tarkempaa sisustussuunnittelua en tehnyt piirtämällä.

Ennen ja jälkeen kuvat kertovat parhaiten muutokset...


Ennen

Remontin jälkeen


Keittiön kaapit uusittiin ja paikallinen firma Kadenius teki mittatilauksena kaapit, näin saatiin vanhat arvokkaat kivitasot hyödynnettyä tilaan. Avohyllyratkaisut poistettiin päästä, näin ei turhaa tavaraa kerry. Nyt haluttiin selkeyttä tiloihin ja mahdollisimman vähän tavaraa myös esille. Lattia ja katto uusittiin sekä välitilaan laitettiin helppohoitoinen lasi. Intergroidut koneet selkeyttää ilmettä.


Ruokapöydän paikka säilyi samassa paikkaa. Toivomus oli lankkupöydästä ja tämän pöydän bongasin viime vuoden asuntomessuilla heille vähän vaaleampana versiona, mutta tummakin käy hyvin. Pöytä ja tuolit on Maskun mallistosta. Tuo sopivaa kontrastia tilaan. Talon rouva oli saanut joululahjaksi  Marimekon Unikko motteja ja oli niistä tykännyt kovasti, joten siitä lähti ajatus keittiön verhokankaaksi. Matoksi valittiin Vm-Carpetin Hattara matto, joka toistuu myös olohuoneessa.
Ennen kuvaTakka leivinuuni purettiin ja vitriinikaapisto sai väistyä...Jälkeen remontin
Tilasta tuli huomattavasti avarampi ja yhtenäisempi sekä neliöitä tuli lisää kun iso leivinuuni purettiin ja vitriini lähti keskeltä pois. Siro Konturan takka on paikallisesta Takkahuone liikkeestä Torniosta. Rosterisen jää/pakastinkaapin viereen tehtiin aamiaiskaappi.
Aamiasikaapissa on pienkoneet katseelta piilossa ja arkiastiat yms. toimii tässä kaapissa.Olohuoneen puolelta ei ollut nyt ennen kuvaa. Sohva oli jo ennen remonttia ostettu.


Remontin jälkeen

Olohuoneeseen tilattiin sama matto kuin keittiön puolellakin eli Vm-Carpetin matto Hattara. Pöydäksi olin valinnut toisen lasisen pöydän. mutta asiakas oli löytänyt tämän Vepsäläiseltä. Halusi alatason, johon voi laittaa mm.ssa kaukosäätimet. Konsultoinnin idea onki se, ettei kaikki tarvitse olla juuri sitä mitä oon valinnut. Kunhan on samaa tyyliä, että sisustuksen punainen lanka ja idea säilyy. Verhoksi valitsin Marimekon pellavaisen iso unikko kankaan ja sohvalle kaunis Marimeko uutuus Melooni torkkupeitto. Ajatus on, että nyt kevääksi ostetaan yksi tyyny lisää ja väri otetaan torkkupeitosta.


Kesemmäksi ehdotin,että nämä Marimeko Unikko tyynyt sohvalle ja vaalea torkkupeitto sekä yksi vaalea tyyny kaveriksi. Musta Artekin Mehiläispesä ja Woodnotesin pyörivä nojatuoli raheineen on vielä haaveessa tiloihin sekä muutama viherkasvi keittiön tasoille. Nyt kun tilat on selkeitä ja yksinekrtaisia, niin pienillä asioilla voi helposti sisustuksen ilmettä muuttaa eli tyynyilla sekä pientavaroilla.Jos olet kiinnostunut konsultointikäynnistä, niin otahan yhteyttä. Laitetaan remonttiin vauhtia ja tehdään unelmista totta :)


 Yhteydenotot ---> paivi.salmi10@gmail.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti