maanantai 3. marraskuuta 2014

HAASTE 1/6

Blogeissa on nyt jonkin aikaa ollut haaste eli yksi väri/yksi päivä.
Haasteen tarkoituksena löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan. Haaste on lähtöisin Syhinä-blogista.
Päätin ite kokeilla haastetta, vaikkein ite ole sitä saanut :)...koska tämä tuntu mielenkiintoiselta ja mukavalta haasteelta :) päätin tarttua tähän ja haastaa mukaan muita blogeja.

Itse otin kuvakulmaksi meidän olohuoneen sohvanurkkauksen. Se tuntui jotenkin luontevimmalta, koska olohuoneen ilmettä tulee kaikken eniten vaihettua. Ei pelkästään pääsiäisenä, jouluna tms... oikeastaan silloin kun alkaa kyllästyttämään ja haluaa vaihtelua sisutukseen. Olohuone on paikka missä vietetään eniten aikaa.

Ensimmäiseksi väriksi valitsin... SINAPINKELTAINEN

Se on oikeastaan tällä hetkellä sisustuksessa värinä ja muutenkin syksyn ja luonnon värit.


SINAPINKELTAINEN SISUSTUKSESSA...keinutuoliin laitoin Anno-sarjan graaffisen kuviollisen tyynyn. Aarikan kynttiläjalkaan laitoin Sian kynttilän. Kirppari pullo ja keltaisen sävyinen Iittalan kynttilä tuikku koristavat lasipöytää.
Sinapinkeltainen värinä on sellainen, että pienenä mausteena sisutuksessa...muuten saattaa äkkiä  alkaa kyllästyttämään.


Otin toisen kuvan pystykuvana ja huomasin Päivi Suomelan maalaamassa taulussa on myös sinapinkeltaista, joka sopii ko nenä päähän :)

Pienillä muutoksilla tyynyjä, kynttilöitä ja tavaroita vaihtamalla saa uutta ilmettä sisustukseen. Tässä kerran laskeskelin, että mulla on lähemmäs 70kpl sisustustyynyjä...joista tällä hetkellä käytössä yli 50 kpl. Varmaan osa syy, kun työpaikallani myytiin erinlaisia tyynyjä, joka on myös yksi heikkouteni. Tyynyillä saa nopeasti vaihettua uutta ilmettä ja tuo kodikkuutta/pehmeyttä sisustukseen.

Tästä haasteesta vielä...ite otin kaikki värit yhtenä päivänä eli aikamoinen tyynyjen ja koriste esineitten seka melska  :). Huomasin, että innostuksena otin 6 eri väriä ja 6 eri haastetta on tulossa :) Kuvan voi ottaa mistä paikasta kotoa...lastenhuone, makuuhuone,keittiö...mikä tuntuu itelle mieluisalta tehä :)

Haastan tähän kivaa haasteeseen  Blogin moderni puutalo

Huomenna uusi väri :)

2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää teidän olkkarissa! Kiitos haasteesta. Olen haasteiden kanssa tosi surkea, mutta katsotaan saanko jossain vaiheessa tehtyä. Iloa bloggailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Joo, bloggaaminen on kyllä kivaa. Hyvää joulun odotusta täältä pohjoisesta!

      Poista