keskiviikko 5. marraskuuta 2014

HAASTE 3/6

No niin...puolessa välissä olhaan haastetta 3/6. Tänään valitsin väriksi harmaan.
Haastehan on lähtöisin alunperin Syhinä blogista. Haasteen tarkoitus on valita joka päivä yksi väri 5 päivän ajan. Kuvataan kodista joku kuvakulma ja siustetaan tietyllä valitsemalla värillä. Lopuksi, blogisti haastaa joka päivä yhden blogin tähän kivaan tehtävään. Itellä tuli 6 väriä, kun innostuin niin tähän tehtävään...huomasin "hups" mullahan on jo 6väriä :)

Tässä tehtävässä huomaa, että kuinka pienillä väri muutokilla saa ihan erinlaisen ilmeen siustukseen.

HARMAA


HARMAA...moni saattaa pitää harmaata tylsänä värinä. Ite pidän harmaata harmosinena ja tyylikkäänä värinä sisutuksessa. Tuo kivan pienen kontrastin valkoisen rinnalle ja on maanläheinen väri, josta pidän todella paljon. Harmaan karvaisen torkkupeiton heitin keinutuoliin, valkoiselle pikku pöydälle laitoin harmaan Iittalan kivituikun, mariskoolin ja kirppari pullon.  Orkidea tyynyn olen ommellut yli 10-vuotta sitten Mairon kankaasta, joka on välillä ollut makuuhuoneessa, vierasmakkarissa ja milloin missäkin huoneessa. Onki yksi lemppari tyynyistä. Lennolin pienen harmaan tyynyt toin vierasmakkarista.

 30x60 harmaan laatan toin ruokailutilan pöydän päältä ja laitoin  laatan By Lassen kynttelikön ja kulhon alle. Kynttelikköön laitoin kaksi erinväristä harmaata kynttilää.
Sohvantakana oleva tehosteseinä on harmaaksi maalattu, tapettina Batent Decorin Versailess tapetti. Harmaa seinävärinä mielestäni toimii hyvin kontrastina valkoisten kalusteiden/listojen kanssa.


Pikkypöydän asetelma

Lemppari tyyny vähän lähempää...ollut varastossa, vähän on ryppyinen :(
By Lassen suosikit

Kokeilin harmaata jakkaraa valkoisen pikku pöydän tilalle. Jakkara on ollut pesuhuoneessa, jossa on ollut säilössä shampoot yms. ja välillä ollut kuistissa, jossa säilytetty villasukkia. Pidän jakkaran jaloista ja tulee mieleen jakkarasta hammas :)


Huomenna taas uusi väri ja haaste lähtee seuraavaksi blogiin oma koti valkoinen. Laittakaa rohkeasti kommentteja blogistani ja toivomuksia mitä haluatte blogini sisältävän :)

Hyvää keskiviikkoa kaikille !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti