torstai 15. tammikuuta 2015

Muutos nolla budjetilla


15.1.2015

Kerroinki viime päivityksessäni, että innostuin alakerran kellaritilaan kodinhoitohuoneeseen vaihtamaan vähän ilmettä ja lupasin siitä päivittää.

Aina ei tartte lähteä ostaan kaupasta uusia, ko kaivaa vähän kaappeja ja katsoo ympärille laajemmin mitä missäkin on. Tämän muutoksen tein nolla budjetilla eli vanhoja kierrättämällä :)

Hain kellarista, missä on kesän polyrottinkikalusteryhmä tämän metallisen tarjottimen ja valkoiset pullot. Mustan pullon ja oksan toin yläkerran  vieras makkarista. Tarjottimeen voi laskea esim. saunajuomat yms.
Ennen8-vuotta se on näyttänyt tältä. Nyt sai vihdoin ja viimein  tummemman uuden ilmeen.
Jälkeen
Otin kaikki limenvihreät tekstiilit, kynttilät ja matot pois. Tilalle toin yläkerran eteisestä palapelimatot ja kesän terassilla olleet tyynyt laitoin korituolien päälle. Tyynyt on ostettu Rustasta ja muistuttavat kuvioltaan Mission tyynyä. Harmaa jakkaran toin alkuperäiselle paikalle yläkerrasta. Saunassa mentiin vanhoilla Rento sarjan tekstiileillä ja tyynyillä, jotka ovatkin tumman harmaat.

Jakkara voi välillä toimia istuimena tai säilytystilana, kannen saa auki.


Syvennykseen laitoin Iittalan eri värisiä tuikkuja, sävyyn sopivaksi.

 Olen haaveillut seinälle isoa mustavalkoista kuvaa tytöistä pienenä, kun uivat  rannalla. Kuva on otettu jo monta vuotta sitten siskoni luona, mutta vielä pitäis teettää kuva isommassa koossa. Miettinyt valokuvatapettia siitä, jonka sitten johonki levyyn tapetois. Ei raski suoraan seinään tapetoida, jos joskus myy talon.Palapeli matoista on tullut kyselyä ja saaneet kivaa palautetta. Jos sinua kiinnostaa nämä matot, niin käy lukemassa päivitykseni palapeli...siellä lisää matoista :)

Mitähän keksin eteisen matoksi...siitä tässä myöhemmin :)

Vielä, kumpi on sinusta parempi limevihreä vai tummempi harmaa versio kodinhoitohuoneesta ? Käyhän kommentoimassa :)

Ite tykkään tummemman harmaasta, on modernisempi ja selkeämpi.

Päivi S

5 kommenttia:

 1. Vihreä on yks minun lempiväreistä mutta kyllä mie kallistun tässä tuohon tummempaan sisustukseen. Se tuo tilaan sitä wow-faktoria jota vihreällä ei oikein saa aikaan koska väritys jää vähän liian pliisuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi, että limellä jää pliisuksi tila ja harmaa on minunki suosikki...tuo jotenki syvyyttä ja poweria tilaan :)

   Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Tuo harmaa minun makuun mutta kesää kohden voi sit vaihtaa. Se Tapetti idea kuulostaa ihanalta. Valokuvaajani Antti Kohonen oli teetättänyt hienoja mustavalko valokuvia semmosiana isoina tauluina olikohan ranskassa ja ei kalliskaan ollu . boin kysellä jis kiinnostaa sinua ?

  VastaaPoista
 3. Tuo harmaa minun makuun mutta kesää kohden voi sit vaihtaa. Se Tapetti idea kuulostaa ihanalta. Valokuvaajani Antti Kohonen oli teetättänyt hienoja mustavalko valokuvia semmosiana isoina tauluina olikohan ranskassa ja ei kalliskaan ollu . boin kysellä jis kiinnostaa sinua ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, että vastaus tulee vähän myöhässä Sanna. Olen sama mieltä, että kesää kohden voi taas vaihtaa :) Ilman muuta Sanna laita mulle s-postia tästä Korhosesta ja hintoja tulemaan, voin vähän verrata.

   Poista