perjantai 16. tammikuuta 2015

Pehmis


16.1.2015

Palapeli matot sai uuden paikan alakerran kodinhoitohuoneesta, joten eteinen kaipasi uutta mattoa.
Mulla on ollut jo monta vuotta tämä  VM-Carpetin vaalea pyöreä matto, välillä lattiassa vähän missäkin huoneessa  ja välillä ullakolla säilössä. Nyt kaivoin ullakolta taas maton esiin.
Mattohan on vaalea ja on eri pituista/paksuista lankaa. Tosi pehmeä ja ihana jalalle..."pehmis". Matto on välillä ollut ruokailutilan puolella sivupöydän edessä, mutta nyt sai paikkansa eteisen puolelta.
Matto on 130cm halkaisijaltaan ja huopa pohja. Muistakseen nimeltään Chick???...enää mattoa ei kuuleman valmisteta. Matto oli aika hintava, mutta on palvellut vuosia ja ollut hintansa veroinen.Matto ei oikeastaan voi olla yhtään suurempi, koska muuten ovet ei aukea kunnolla. Minusta pyöreä matto antaa pienemmästä tilasta isomman vaikutelman. Suosittelenkin esim. kapeaan käytävä tilaan pyöreitä mattoja pitkän sijaan, näin saahaan leveämpi vaikutelma tilasta. Nyt on oikeastaan hyvä aika laittaa vaalea matto tähän, ennen ko tulee  taas kunnon rapakelit.Nyt on kunnon vaaleata pintaa monessa muodossa :) Heti tuli keväisempi olo ko vaihto maton :) Matto sopii hyvin väriltään keittiön & olohuoneen maton kanssa. Näistä matoista sitten myöhemmin.

Oikein mukavaa perjantaita kaikille, mie suuntaan kohta keilahallille :)

Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti