tiistai 10. helmikuuta 2015

Ystävän kotona


Kävin tässä muutama päivä sitten ystäväni luona ja otin kuvia hänen tytön huoneesta, joista oli blogissani juttua otsikolla tanssijan huone.

Ystäväni pyysi kattomaan olohuoneen ja takkahuoneen pöytä ratkaisuja. Otin samalla muutaman kuvan blogiini kodin yksityiskohdista. Huoneista en ottanut kokonaan kuvia, koska hänellä oli siivous käynnissä.  Varmaan joskus sitten saan koko kuviakin ottaa huoneista :) Kuvat otettu kännykällä, joten laatu ei mitä parhain. onneksi kohta saan järkkärin takaisin :)

Olohuoneen sivupöydällä Kartellin upea pöytälamppu, Arabian lintu ja Tom dixonin ihanat
teräksiset kynttilälyhdyt. Kaunis asetelma.Olohuone kylpee ihanasti valossa, joten ikkunat ei edes verhoja kaipaa varsinkaa näin kevättä kohden.
Lasiset esineet lasipöydällä tuo kivaa keveyttä pöydällä. Mielestäni lasisia esineitä ja varsinki kirkkaita lasisia esineitä voi olla useampia pöydillä, on kuitenkin kevyeen oloinen.
Oksa maljakossa tuo pientä kontrastia kepeyteen. Artekin Siena tyynyt antavat kivaa kontrastia myös valkoiseen sohvaryhmään.
Ruokailutila kylpee myös ihanasti valossa isojen ja verhottomien ikkunoitten ansiosta. Kauniit esineet pöydällä ja haaveilemani betoninen kynttilänjalka tuo kivaa kontrastia ja kovuutta lasisten esineiden seuraksi. I like <3
Talon ainoa huone, jossa on tumma tapettiseinä on makuuhuone. Seinä tuo kivaa tummuutta ja syvyyttä tilaan. Kartellin Compobilit on laitettu yöpöydiksi ja Ikean moderniset valaisimet tulevat sopivasti esiin tummasta seinästä. Kauniit tekstiilit ja kutsuvaan petiin on kiva laittaa nukkumaan  Z z Z Z...Tanssijan huone. Käyhän kurkkaan päivitykseni otsikolla tanssijan huone, siellä lisää kuvia ihanasta tanssijan huoneesta.

Mie lähen vielä hiomaan makuuhuonetta ja jos tänään sais tapetteja vähän seiniin. Pohjamaalattu on eilen ja pakkeloitu. Odotan jo innolla, että pääsisin laittaan huonetta. Tätä se kevät teettää :)

Hyvä keskiviikkoa kaikille :)

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti