tiistai 17. helmikuuta 2015

Vierasmakkari remontin alla

17.2.2015

Remonttihan sai tuulta purjeeseen kun oma makuuhuone sai muutoksen. Nyt siis innostuin
remppaan vierasmakkaria ja netistä hain muutaman kuvan, mitä voisin sinne aatella pikku hiljaa laitettavaksi.
Tässä on ihana tapettiseinä makkariin laitettu. Miettinyt, että maalaisko itte vähän samalla tyylillä tuon päätyseinän, vaan laitanko koko huoneen ihan valkoiseksi? Tässä kuvassa on jotenkin ihanan lämmin ja kotoinen tunnelma.


Tässä on vähän  sitä tyyliä, mikä on meidän makkari tällä hetkellä eli hyvin vaalea. Lähinnä tässä kuvassa mielenkiinto keskitty tuohon hauskaan lamppu ideaan. Koska vierasmakkarissa ei ole kuin yksi  pöytälamppu ja kattolamppu. Eli jos kaksi nukkuu sängyssä, niin toiselle ei ole ns. lukulamppua.


Sängynpäätykin pitäis olla, nimittäin kun siirsin sängyn seinästä irti niin tapetti oli kyllä mennyt huonoon kuntoon. Sängynpääty samalla suojaisi seinää ja kiva olisi laittaa päädyn päälle kauniita esineitä,kirjoja yms. Ehkä sivu aukon peittäisin, ettei pöly mene sivusta, toisaalta hyvä vieraspatjan säilytyspaikka :). Pieni taso sängyn vieressä voisi olla kiva esim. Ikean pieni Lack hylly voisi palvella hyvin.Kuva vierasmakkarin seinästä, joka saa nyt kokonaan uuden pinnan. On jo aikakin, on senverran ikävän näköiseksi mennyt seinät.  Vielä harkinnassa mihin päädyn?

LASKIAINEN


LEPO. Vanha kansa oli viisas laatiessaan sääntöjä laskiaiselle. Katoliselta ajalta peräisin on ohje, että kotitöidenkin tekeminen piti lopettaa jo iltapäivällä. Näin työt joutuivat hyvin koko vuoden. Silloin jo tiedettiin, ettei liika huhkiminen kannata. Ja välillä kannattaa nautiskella vaikka laskiaispullaa. Teksti lainattu paikallis lehdestä.

Kauppaan lähtö ja laskiaispullien tekoon ja remontin kimppuun, ennen kuin iltapäivä koittaa.
Sitten voikin nostaa kannat kattoon ja mussuttaa laskiaspullia massuun :)

Hyvää laskiaistiistaita kaikille!

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti