tiistai 24. maaliskuuta 2015

Oulun Siilo osa1/2Eilen kirjoittelinki Muuttuvakotini Päivi S fb-sivullani, että lähden Ouluun tapamaan lapsuudenystävää Saria ja samalla otan kuvia
blogiini hänen asunnosta. Tulikin sitten "räpsittyä" muutama kuva ja jaoin päivitykseni kahteen osioon.

Vuonna 2012 tuli myyntiin nämä Tervahovin Siilot ja ystäväni Sari varasi ekana toisen asunnon, joka oli vähän isompi.Paremmat näkymät sai toisen ajatuksen ja asunto vaihtu vähän pienempään. Näkymät on tosiaan kanavalle, josta voi ihailla purjelaivojen,laivojen ja pienveneiden kulkua.Sijaintihan on loistava,alle 15 minuutin matka keskustaan pyörällä ja Nallikarin hiekkarannat kivenheiton päässä.

Alueesta ja Tervahovin Siilon asunnoista kannattaa käydä lukemassa lisää sivulla Asunto Oy Tervahovin Siilot. Täällä hyviä kuvia alueesta, miltä tulevaisuudessa näyttää eli projektihan on vielä kesken.Silloin ko näitä alettiin rakentaan, saivat paljon julkisuutta lehdessä ja televisiossa...onhan nämä ainutlaatuisia Suomessa ja uskon, että näissä arvo nousee koko ajan eli on hyvä sijoituskohde.

Sari pääsi kesällä 2014 muuttaan tähän upeaan asuntoon, jossa olen saanut ollan Sarin mukana suunnittelu apuna...siitä seuraavassa päivityksessä :)

Otin muutaman kuvan talon yhteisistä tiloista ja osa onkin vielä vaiheessa eli puuttui kalusteita ym.
 Eka kerroksessa oli punttisaliPunttisalilta johti rappuset ylös, jossa oli...Soutulaite,kuntopyörä, puntteja ja kahvakuulia.Hauskat ja pirtsakan keltaiset paloportaat. Punainen teippi ikkunassa, ettei juokse päin ikkunaa :).


Tehostevärinä oli keltainen tai vähän keltaoranssinen sävy.


Jokaisella oli oven vieressä oma postilaatikko, ei ollut perinteisiä ovi postiluukkuja.Tehosteväri keltainen jatkui myös käytävillä ja toi kivaa pirteyttä harmaisiin betoniseiniin. Kokolattiamatto toi kyllä heti hotelli fiiliksen ja niinhän näissä onki tarkoitus tuoda.Alakerran aulaahan tulee ns. vastaanottotiski eli asukkaat voi mennä ottaan vieraat vastaan ja johdattaa asuntoonsa.


Käytiin myös sauna-osastossa.


Keittiö, jossa voi kokata ja kaapistot olivat pirtsakan lilan punaiset. Ikkunasta näkymä terassille, jossa mm:ssa palju.


Pukuhuone, jossa oli pirtsakan keltaiset dotsit ja vihreä penkki.
Näkymä lauteilta

Näkymä poreammeelta. Kanava aukeaa merelle.

Eiköhän Sari järjestä ystäville pienet tuparit kesällä, niin pääsee nauttiin upeista maisemista :) ja kesällä varmaan tulee lisää postausta täältä.


Emma on ainakin sitä mieltä, että kunnon tuparit pitää kyllä järjestää ja on mukana menoissa :):) :)


                              Päivi S

2 kommenttia:

 1. Tässä yhtiössä on todellakin ajateltu asukkaiden viihtyvyyttä, näyttää niin kivalta kuntosaleineen ja kokoustiloineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta Johanna. Kyllä kelpaa tuolla asustella ja ko saahan kaikki laitettua pihat ym.alueet niin tulee varmaan upea paikka.
   Kesällä sitten uudestaan käymään :)

   Poista