keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Pääsiäisaskartelu osa 1/2


Eilen aloittelin pääsiäisaskartelut. Päätin aloittaa jo hyvissä ajoin, ettei taas jää viime tinkaan ja pää kolmantena jalkana haen kaupasta ohransiemeniä ym.pääsiäiskoristeita.

Tämän askartelu vinkin löysin instan puolelta Hannankotona Diy easter eggs. Tämä näytti niin helpolta, joten päätin kokeilla.

Ekana piti mennä ostaan apteekista kipsisidettä ja ostinkin viimeisen paketin heiltä. Sanoinki, että kannattaa varata näitä tänne, koska laitan blogiini tästä, niin saattaa tulla kyselyä :).

Tottakait energiaa tartti askarteluun eli pääsiäismunia ostin, ei taida ihan pääsiäiseen kestää.
Tarvikkeet: 


Ilmapalloja, kipsisidettä, kumihanskat, jätesäkki ja astiaan vettä.
Kipsiside kasteltiin vedessä ja ilmapallon ympärille märkä side. Ite sai paremman tuntuman ilman kumihanskoja. Oik. puoleiseen palloon lisäsin kipsisidettä, kun näky pallo läpi.Minusta oli kiva kun reunasta tuli ns.risainen ja pinta oli epätasainen.Kipsisidettä oli yhdessä rullassa 2 metriä ja ylempään meni n. rulla ja alempaan kaksi rullaa. Nämä oli sen verran helppo tehdä, joten onnisttuu myös lasten kanssa yhdessä askarrella :).Pienempään laitoin suklaamunat ja isompaan ajattelin laittaa pääsiäis narssissit. Näillehän voi jokainen keksiä oman käyttötarkoituksensa.Kiva pääsiäistuliainenkin :).

Kipsisiteen laatikkohinta oli 15euroa. Täällä apteekissa ei ollut kuin puoli pakettia eli maksoin 7,50€ näistä. Paketissa oli 5 rullaa ja sain niistä nämä tehtyä ja muuta pientä, joista sitten seuraavassa päivityksessäni :)


Kohta hakemaan vielä pajunoksia ja multaa kaupasta, että saa laittaa ohransiemenet kasvamaan.
Herkkusuu täältä...         Päivi S

                         
Pst...oletko muistanut liittyä blogini seuraajaksi ja näin osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin :)

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Voisin joskus kokeilla tehdä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati. Joo mieki tykkään kovasti ja helppoja vielä tehdä. Tein vielä yhden :) lisää.

   Poista
 2. Ompa hauska idea ja nättejä ovat! Pääsiäistä on mukavaa jo alkaa fiilistellä:)
  Käväsehän kurkistamassa meillekin;)!
  www.saripauliiiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Joo ajattelin alkaa jo hyvissä ajoin ko aina jää viime tinkaan :(. Huomenna sitten lisää askartelua luvassa. Pitääpä kaydä kurkkaan sinunki blogia :)

   Poista