sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kirppislöytö


Nyt ko olen vaihtanut vähän ns. kesäistä ilmettä kotiini, pitäis vaan vielä saada inspiraatio ikkunoiden pesuun...olis "muutama" ikkuna pestävä. Ihan masis iskee ko lukee fb ystävien ikkunoitten pesu päivityksiä...no, eipä nuo ikkunat tuosta karkaa ja olen päättänyt etten ota stressiä.

Viime viikolla tuli käytyä kirpparilla, jäi sinne kaiveleen yx juttu ja lupasinki siitä laittaa päivitystä. Ostin pari vuotta Iskusta villaiset rahit, kaksin kappalein. Toisen rahin jätin tytön huoneeseen lepakkotuolin kaveriksi ja toisen myin pois. Inhosin niitten imurointia, koska aina oli hiuksia ja roskia tarttunut niihin.

Tämä minun ostos ei saanut kauheasti kotiväeltä kehuja.
Kommentteja tuli: "Aijaa meinaatko tuon tuohon jättää? Tuohan on ko jonkun "pultsarin" kämpästä, et kai sie sitä tuommoseksi jätä? Kait tehet tuolle jotain?" Hmmmmm...olikohan tämä sittenki virheostos???
Tadaaaaaaaaaaaa...Harmainen nahkainen kulunut rahihan se siinä :)Tästä maksoin 10€. Tarkoitus olis päällistää uudella nahalla. Olen Instagrameissa nähnyt monissa kuvissa kivoja konjakin värisiä raheja, joissa on vähän Intian meininkiä.


Rahihan on vähän kärsinyt muodoltaan, mutta uskon että pikku muokkauksella saa ihan kelpo yksilön tästä :). Värihän on ajaton ja sopii mainiosti nyt sisustukseenki. Parasta tässä on, ettei tartu roskat, hiukset yms ja on helppo pyyhkiä.Tätä konjakin väristä rahia olen ihaillut Instagrameissa, rikkois vähän modernia sisustustani :)

Toinen vaihtoehto olisi, että rahi olisi yksinkertainen eli muutama sauma kohta vaan ja sileä pinta. Tässä kiva malli, mutta väri ei oikein miellytä.Ennemmin konjakin värinen on mieleeni.


Raheja kotonani on muitakin kuin Iskun villainen rahi tytön huoneessa. Fatboyn Point rahit ovat olleet aikaisemmin nuorimman tytön huoneessa askartelupöydän ympärillä, mutta nyt toimivat ns. lisä istuimina yläkerran aulassa.Fatboy point rahi kuvassa alla. Ovat näppärän pieniä ja helppo pitää puhtaana.Toimivat vaikka ulkona terassilla hyvinä lisä istuimina.


Rahit ovat siitä kivoja, että niitä voi pinota päällekkäin varastoon säilöön eli vievät vähän tilaa.Toimivat hyvinä lisä istuimina ja nojatuoin jatkoina ns.jalkaraheina. Isoimmat rahit voivat toimina vaikka sohvapöytänä. Siihen voi näppärästi laittaa tarjottimen päälle ja tehä vaikka kivan asetelman kynttilöistä yms.
Monissa raheissa on myös irottettava kansi, joka toimii myös säilytysjuttuna esim petivaatteille ym.muuhuun säilytykseeen.Hyvää sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa sinne!!!

                         Päivi S

2 kommenttia:

 1. Kivan kirppislöydön olet tehny!
  Niin on käyny mullekin kun olen jotaki kotiuttanu, että kotiväki on naureskullu, mutta pienen duunailun jälkeen naurut on hyytyny, heh:)
  Ihanat kelit olleet nyt viikonlopun, tuntuu jo keväälle:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa sulle Päivi<3

  VastaaPoista
 2. Joo, katotaan koska vaan saan aikaseksi toteuttaa...monta projektia tässä :)

  Mie en ole pahemmin uskaltanut olla ulkona etten palelluta itteäni, koska ääni ei ihan vielä perfect :(. Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös ja toivotaan, että ensi viikko lisi yhtä hieno.

  VastaaPoista