keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vieras makkarin uusi sängynpääty


Muutama päivä hutkittu hunekalujen järjestämisessä. Vanhin tyttö muutti takaisin kotia ja kaikki tavarat piti löytää paikkansa talosta.Vierasmakkarikin sai pientä muutosta eli sieltä myös siirrettiin osa tavaroista kellariin säilöön ja tilalle laitettiin tytön asunnosta olleita huonekaluja.Tekstiilit pysy samana.


Vanha puusepän tekemä sivupöytä sai lähteä säilöön kellariin ja tilalle tuli...Ikean Malm lipaston laitoin myös ikkunan alle ja tässä onkin kivasti säilytystilaa, joten saan mahdollisimman paljon tavaraa säilöön.Uusi sängynpääty on sitten siinä :)


Kävin ekana Ikeasta kattomassa vähän samantyyppistä päätyä, jossa päädyt oli auki, mutta se oli meille liian syvä ja en halunnut sivuja auki...koska en tartte kirjoille tai muille säilytystilaa.

Teetin tämän paikallisella keittiöfirmalla ,Teuvon keittiöllä.Sain just sopivan mittaisen eli leveys 160cm.Syvyyski on sopiva, ei vie liikaa tilaa huoneesta. Tämä tuli edullisemmaksi ko Ikean pääty ja tuotiin vielä kotia koottuna, I like <3
Materiaali on vahvaa kalustelevyä, ei mdf. Mdf-levy olisi ollut kellertävämpi, joten halusin puhtaan valkoisen.

Syvyys päädyssä on 15cm, joten voin jotain pientä esinettä laittaa koristeeksi päälle .Nyt kun on päätykin, niin tapettikin seinässä pysyy hyvänä ja ei tahriinnu niin nopeasti.


Jieldenin valaisimen toin tytön huoneesta lukulampuksi ja Kartellin Conponibili saa toimia yöpöytänä. 
Tapetin jämistä tehty taulu pääsi sängyn yläpuolelle.
Vaatekomeroiden päässä on avohyllyt, johon olen laittanut kirjoja ja koriste esineitä vuosien varrelta.


Verhot odottavat vielä asennusta ja muutama taulu pitää vielä myös laittaa paikalleen, niin huone alkais olemaan valmis...melkein.

Nyt huone on ihanan valoisa ja raikas. Pientä pirteyttä voi tuoda myöhemmin erivärisillä tekstiileillä, mutta nyt mennään näillä vanhoilla tyynyillä, päiväpeitteellä ja matolla.


         Kivaa keskiviikkoa sinne, mulla vaan ei oo kiva olo...ääni melkein kaonnut :( ja toivottavasti ei oo pitkään poissa.

 Muu poppoo kotona varmaan tyytyväisiä ko kerranki emäntä hiljaa.


Päivi S6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää :) Paljon tuollainen pääty tuli maksamaan ? Meilläkin olisi hakusessa jokin hyvä sängynpääty, mutta juurikin se että valmiiden päätyjen syvyydet on liian suuria, niin ei ole vielä löytynyt sopivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna. Pääty tuli maksaan tasan sata euroa. Tinkasin kyllä vähän...niin ko yleensä :)
   T

   Poista
 2. Kivan ja raikkaan näköseltä näyttää!
  Sängynpääty on tosi hyvä!
  Voi, voi, toivottavasti et tule kipeäksi, täälläkin paljon flunssaa liikkeellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Kipeänä jo olhaan...kurkku tosi kipeä ja toivottavasti ei oo pitkä kestoinen tauti. Sitä on meillä nyt ollut liikkeellä...käy varmaan kaikki läpi :(.

   Poista
 3. Vihdoin kerkesin työ ja muilta kiireiltäni blogisi lukijaksi :)
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sanna seuraamaan :) Välillä tuntuu, että aika kortilla ko on kotonaki :) Samoin sinne mukavaa viikkoa. Mie yritän saada äänen normaaliksi.

   Poista