perjantai 10. huhtikuuta 2015

Uusia juttuja keittiöön

Ensi viikolla jatkuu keittiössä pientä pintaremonttia eli maalaus projektilla vielä mennään. Nyt alkaa pikku hiljaa keittiösuunnitelmani hahmottua.Isostahan remontistahan ei ole kyse, vaan pientä päivittämistä ja fiksausta.Tavarat saa osa myös lähteä kaapeista, mitä ei tule koskaan käytettyä. Pari päivää selaillu netistä kivoja juttuja keittiöön ja muutama niistä...

Avohyllyt on tulossa ja yksi valaisin ainakin. Tilaukseen laitoinki jo nämä ihanat Norman Copenhagenin pocketit. Näihin voi laittaa keittiötarvikkeita kivasti esille, käden ulottuville ja sujauttaa kokkikirjan yhteen lokerikkoon.Avohyllyn reunalle ajattelin laittaa joko klipsi mallisen tai...Hyllyjen yläpuolelle joko seinämallinen Artemide Tolomeo valaisin.


Yrtti teline olis myös kiva saada ja tässä oli kiva näppärän pienen kokoinen teline Norman Copenhagenilta. Onko kellään tästä teliineestä kokemuksia? Tai mikä olisi hyvä ja pienen kokoinen teline?


Ensi viikolla palataan sitten maalaus projektiini.

Kohta lähen ajeleen Luulajaan ja jalkapallo luvassa koko viikonloppu, nimittäin nuorimmalla tytöllä jalisturnaus.Hyvää viikonloppua kaikille!!!

                             Päivi S


4 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita!
  Avohyllyt keittiössä ois kyllä ihanat, mieki tahtosin, mutta siipan mukaan nuilla mennään vielä vuosia...!!

  Mukavaa ja rentoa viikonloppua sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä kestää ainakin vähän aikaa että saadaan avohyllyt ja muut laitettua. Tiistaina viimeistään ajattelin aloittaa maalausprojektilla keittössä ja saa nähdä mikä tulee. Ainahan vähän arvelluttaa kaikki avohyllyt ko en oo mikän siivous friikki.Onneksi ei olla jäniksen selässä :) Muuttuvakotini Päivi S

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jani. Joo, mie kans tykkäsin noista ja eivät olleet niin pahan hintaisetkaan :)

   Muuttuvaktoini Päivi S

   Poista