maanantai 25. toukokuuta 2015

Tarkenee...grrrr



Maaliskuun lopussahan kotonani vietettiin Zelected by House sisustusilta ja ns. emännänlahjaksi sain tilata itselleni jotain ja tilasinkin heiltä kivan bonchon/torkkupeitteen. Olen tämmöinen vilukissa,joten tämä tuli kyllä enemmän ko tarpeeseen.


Kuvastossa enemmän näytti harmaalta, mutta luonossa oli enemmän harmahtavan ruskea. Tykkään kyllä väristä ja sopii myös hyvin makuuhuoneessa olevien pellavanvärisen päiväpeitteen ja pehmustetun päädyn kanssa. Samaa harmaan ruskean sävyä löytyy myös pitkän mallisesta tyynystä :) Eli nappi valinta!



Lauantain kello soi jo viideltä ja suuntana Alahärmä. Olimmekin jo hyvissä ajoin Power Parkissa. Nuorimmainen tyttömme ja hänen kaveri menivät päiväksi laitteisiin. Aluksi ilmat eivät suosineet oikein, mutta päivää kohden ilma selkeytyi eli tytöt saivat olla laitteissa koko rahan edestä.


Illan asu.


Illalla suuntana aikuisille oli nyrkkeilyottelu ja lapsille Härmän kylpylässä kylpemistä.Boncho sain eka kertaa pukea päälleni, koska en ollut yhtään varma kuinka viileä halli on.

Valkoisen vas.yläreunassa olevan puseron olen ostanut reilu vuosi sitten Lontoosta Zara liikkeestä, ihastuin puseron hihoihin ja farkut olen saanut vanhimmalta tytöltäni.Oma tekoinen puukaulakoru kaulassa nyt eka kertaa. Alhaalla vasemmalla vanha Vero Modan takki,tykkään takin puhvi hioista ja takaa pitemmästä pyöristetystä helmasta.

Aluksi tuntui kauhealta kattoa ko aikuiset miehet mänttii toisiaan, mutta loppu illasta sitä ittekki sitten jo aika äänekkäästi kannusti ko Häijy tuli kehiin. Olihan se aika hurjan näköistä touhua.Ilta meni muutenkin mukavasti hyvän ruoan merkeissä ja tutustuttiin tosi kivoihin ihmisiin :) Terveisiä sinne!!!


Kunnon poseeraus kuva :)





Ulkomailta ostetut sandaalit pääsivät ekakertaa tälle vuodelle käyttöön. Ekana ajattelin, että olenko kesähullu ko nämä laitan jalkaan, mutta hyvin meni ilta. Varpaat ja kynnet jäi taas lakkaamatta, joten petraamista vielä on ko lähtee ulos.
Sandaalien väristä ja koristeista tykkään tosi paljon ja +++oli että passas hyvin bonchon kanssa.Pitäis ostaa vissiin itelle jo korkea kantaisia kenkiä, kaikilla tahtoi olla sellaiset jalassa. Opisskohan sitä käveleen vielä ns.vanhoilla päivillä???



Pitihän sitä käydä hypistelemässä sisustusliikkeissä, mitään ei tarttunut nyt mukaan...oli kivoja juttuja, mutta ehkä minun makuun liian romanttisia :(



Täällä alkoi aurinko paistaan, joten suuntana ikkunan pesut.Onneksi ei yhtä monta ruutua ko kuvassa...mutta ihan tarpeeksi kuitenkin :(

Hommaa riittää vaikka kuinka...tietäis vaan mistä päästä alottais?Nimittäin perjantaina vietetään tytön valmistujais juhlia ja lauantaina on sitten meno kahtiin lakkiaisiin ja yhtiin valmistujaisjuhliin eli haipakkaa on, joten bloginki kirjoittelu saattaa nyt jäädä vähemmälle.

Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne!!!

Kiva ko jaksoit lukea ja palataanpas taas!!!


                                                              Päivi S


8 kommenttia:

  1. Onpas kiva blogi täällä!
    Ja tutun kuulosta murretta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Leena ja tervetuloa blogini luijaksi :) Mie kirjoittelen tällä omalla tyylillä, en kuitekhaan h kehtaa laithaa joka välhiin :)...kaikki ei ymmärtäis :)

      Poista
  2. Onko tuo ko sana jotain murretta, kun kuulostaa niin oudolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piitu...piti oikein lukassa teksti läpi ja onhan se ko sana siellä useamman kerran :) elikkä vähän niin ko ...ko= kuin...se on villi homma ko se joku sana jää päälle...taas se tuli. Tätä meän tai minun omaa kieltä se on :)

      Poista
    2. Se on jännä ko ei itte huomaa mitä sanaa toistelee, puheessakin mulla on joku sana mitä tulee toisteltua esim. Niinko, justiinsa... :)

      Poista
    3. Vielä...kerran tytöt laski ko olin puhelimessa, että olin justiinsa sanan maininnut yli 50 kertaa :)

      Justiinsa vai olenko jo Justiina :)...lähen syömään ja jee, kohta alakerran ikkunat pesty.

      Poista
  3. Sanoppa muuta, haipakkaa on tääläki, meiläki tytön valmistujaisjuhlat ja vaikka ja mitä pitäs tehä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään sain pestyä alakerran ikkunat. Otti niin voimille, että piti ottaa ihan puolen tunnin päikkärit. Tytöt olen komentanut siivoamaan yläkerran, kummasti neidit vain katosi talosta ja ei näy missään. Taidan kohta perua koko juhlat...ärri purri täällä nyt. Mie lähen kahvin keithoon, eiköhän se mieliki tästä piristy. Emmä Sari ota stressiä!!!

      Poista