maanantai 21. joulukuuta 2015

Yes, vihdoin paikallaan ja päivän diy idea :)


No niin, vihdoin ja viimein on kaappi ruokailutilan puolella oikealla korkeudella ja verhotki saatiin paikoilleen ennen kuin vuosi kerkis vaihtua. Ihanaa kun sai kaappiin piiloon kaikki ylimääräiset koristejutut. Kaappi ja verhot on ostettu jo kesällä ja nyt ne sitten on paikoillaan, jotkut asiat tahtoo vain venyä. Onko tutun kuulosta?
Kaappi nostettiin lattiasta n.20cm, nyt on kivan ilmava ja mahtuu hyvin imuroimaan alta. Ovet toimivat pomppusaranoilla eli vetimiä en halunnut. Kaappi on tilattu keittiöfirman kautta.
Toinen asia oli siis verhot. Rullakapat tulivat entisten paneeliverhojen tilalle. Paneeliverhot olivat melkein olleet 15 vuotta ikkunoissa, joten en nyt halunnut pitkiä verhoja ollenkaan. Rullaverhot laitettiin mahdollisimman korkealle, että tulee ns.huonekorkeutta lisää.


Rullakapat on tarkoitus pitää koko ajan ylhäällä, koska sälekaihtimet on jo ikkunoissa. Pöydälle on viritetty joulupaketointi piste, tänään tarkoitus laittaa loput paketit pakettiin. Muutama joulukoriste olis tarkoitus myös tehdä,saa nähä miten tunnit riittää ja miten on virtaa?


Päivän idikseen...


Valkoisiin paperi tähtiin pujotin kolme puuhelmeä koristamaan tähteä eli puuhelmi teema jatkuu :)


Kirjoittelinkin eilen, että on tulossa ihana arvonta, joten huomenna luvassa arvonta postaus.

Oleppas hereillä :)

Huomiseen siis!!!
8 kommenttia:

 1. Ihanaa Teillä on lunta. Kiva kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ja on kyllä kiva kun maa vähän valkeana. Toivotaan nyt, että lumi pysyis aattoon asti maassa. Välillä kun on ripsinyt vettäkin. Kivaa joulun odotusta sinne!

   Poista
 2. Upean näkönen kaappi ja kiva idea nostaa se nuin ylös, samoin rullakapat, sopivat teille kuin nakutetut!
  Kivasti olet tähtiä duunaillut myös, sie se aina keksitkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Nämä meikäläisen idikset ovat tällaisia helppoja toteuttaa :)

   Poista
 3. Ompa hyvä idis laittaa hylly seinään kiinni. Tuli kyllä korkeutta nuilla rullaverhoilla. Hyvän näköistä on kyllä. Nuo puuhelmet pli oiva keksintö. olet lahjakas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ihanista sydäntä lämmittävistä sanoista ja ihanaa joulun odotusta sinne <3

   Poista
 4. Kummasti ne jotkut asiat vaan pakkaa siirtyä seuraavaan päivään ja taas seuraavaan päiviää..ja...jne..:)
  Kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina. Välillä tuntuu, että aina joku projekti kesken ja kotia rakennetaan/remontoidaan kuin iisakin kirkkoa :), eihän vasta ole mennyt kuin 15 vuotta :). Hyvää joulua sinne ja käyhän osallistumassa kivaan arvontaan :)

   Poista