maanantai 4. marraskuuta 2019

Pientä puuhasteluaIsoimmat pintamateriaalit meillä on aikalailla vaaleita, en osaa kuvitella meille ihan valkoista kotia. Monesti olenkin kirjoittanut, että tykkään syksyn sävyistä joka heijastuu omassa pukeutumisessa ja myös kotona sisustuksessa. Maanläheiset värit tuovat lämpöä ja myös tiettyä rauhaa sisustukseen. Lisää lämpöä kaipasin viikonloppuna, jolloin hain varastosta lampaantaljan  sohvalle ja nojatuolissa onkin ollut jo pienempi valkoinen lampaantalja pitemmän ajan. Välillä olen ajatellut myös karsia tavaroita, mutta tietyt esineet ja kynttilät tuovat sitä kodikkuutta. Tänään kun aamulla lähdin töihin, niin pakkasmittari näytti jo -12 astetta ja sain laittaa uuden sinapinkeltaisen pitkän takin ekakertaa päälle. Olipa lämmin viipottaa ulkona pipo syvällä päässä, lapikkaat jalassa ja pitkä takki, joka lämmitti sopivasti myös sääriä. Talvi on siis tullut. Lapikkailla sai kyllä olla tarkkana ja katsoa  mihin astuu ettei heitä kuperkeikkaa.

Nämä eriväriset kynttilät löysyin ruotsin puolelta pienestä sisustusputiikista, 
passaavat kivasti Marimekon tyynyn kanssa. Tänään töistä tullessa sytytin kynttilät palamaan, tykkään kun kynttilät eivät ole niin kauhean pitkät ja kauniinpia myös kun ovat vähän jo käytetyt. Sisustusjuttuja onkin tullut ostettua vähemmän, enemmän odottelen kevättä ja remonttia.


Vaaleampi villamatto odottaa varastossa vielä, sen laitan lähempänä joulukuuta. Tänään multa kysyttiin, että oonko laittanut jo joulua? Yleeensä laitan viikkoa kahta ennen joulukoristeet esille, joita tulee vuosi vuodelta laitettua maltillisemmin. Voisin jouluksi ennemmin lähteä jonnekkin lämpimään ja olla pois koko joulu hössötyksestä :).
Joulutorttuja olen jo tehnyt, ne kuuluu perinteisesti tehdä jo hyvissä ajoin :)


Kiitos kaikille muuten ihanista kommenteista mitä olette laittaneet viime postauksesta eri somekanavien kautta <3 Välillä on hyvä avautua ja tuoda asiat esille miten ne oikeasti on. Olenki monesti sanonnut esim. juoruille, että asioilla on aina toinen puoli :) ja tärkeintä on, että itse tietää miten asiat on.

Nyt alkoi tekemään mieli muuten torttuja. Eikö päiväkahvin keittoon ja muutaman tortun tekoon sekä suunnittelemaan, että mitä sitä perheelle laittais ruokaa. Montako satsia siellä on jo torttuja tehtynä ???
Ihanaa alkuviikkoa ja marraskuisia  pakkaskelejä sinnekkin <3


4 kommenttia:

 1. Ekat tortut tein eilen ja tänäänki leiponu. Ens kuussa alkaa työt niin yritän tehä kaikkia maholisia jouluhommia jo pois alta.

  Kivalta näyttää sielä!
  Kovat pakkaset tuli marraskuule, mutta ihanan piristävää, ko aurinko on kuiteski paistanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset tortut kyllä aina maistuu niin hyviltä <3. Teen aina valmiista levystä eli tulee nopsaa :) Alkaako sulla nyt jokin uusi työ juttu?

   Joo nämä ensimmäiset pakkaskelit aina tuntuu kyllä jäsenissä ja tuntuu ettei osaa välttämättä heti kunnolla pukeutuakkaan. Varsinkin nuorisolle on pitänyt sanoa, että laittakkaa nyt vaatetta päälle ko siellä on pakkasta...puolialasti melkein viipottavat :(.
   Ihanaa viikkoa sinne ja tuuhan käymään ko täälläpäin oot käymässä, juoma torttukahvit <3

   Poista
  2. Pääsin tänne Ylitorniolle joulukuusssa avattaan lasten- ja nuorten kotiin töihin.
   Ja kiitos, ois kyllä mukava käyä <3

   Poista
  3. Voi onnea kovasti työstä ja on tehty ko sulle tuo työ <3

   Prinkhautappa ko oot täälläpäin, niin tuut käymään. Tuun vastaan .)

   Poista