keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Keskiviikon Diy juttu wc-tilaan

Puolessa välissä viikkoa ollaan ja täällä on koko yön satanut vettä :(. Eipä pahemmin ulos huvita lähteä tuonne loska keliin. Eilen sain laitettua remontoituun wc-tilaan seinäkoukut pyyhkeille, eihän ne ole olleet kuin n.kolme kuukautta paketissa. Pitäsiköhän tehä itelle ihan lista, mitä pitäsi tehä ennen kuin vuosi vaihtuu.


Tänä aamuna nämä sydän nipsuttimet sai kyydin. Ovat ehkä hieman romanttiset minun makuun eli halusin yksinkertaisemmat ja samalla tuomaan tilaan vielä pikkasen vaaleata puun sävyä.
Wc-tilan vasemmalla seinällä mulla on nämä Vipp sarjan pyyhekoukut. Joten säästin vanhoista sydänripustimista vain nipsuttimen osan. Sujautin nahkanarun nipsuttimeen kiinni ja pari helmeä siihen ja solmu päähän, se oli siinä. Nyt on enemmän meikäläisen makuun ja passaa nyt hyvin By Lassen Stripp ripustimen kanssa ,joka toimii vieraspyyhkeelle.Räps,räps, räps...muutama kuva wc-tilasta.


Marmorikuvioisen laatan päälle on laitettu metallilista, joka on samaa väriä kuin peilin kapeat kehykset. Lista näin viimeistelee laatan.


Ainoa mikä wc-tilasta puuttuu on vielä paperiteline. Purkit ja purnukat ovat laatikoissa, joten yhtään purkkia en enää laita esille. Ainoat esineet saa olla esillä tässä marmorisessa alustassa.
Lattiaan en ole laittanut mattoa ollenkaan, on niin kiva kun on nyt lattialämmitys ja miksi peittää kaunista laattaa matolla. Kirpparista ostettuun pärekoriin laitoin wc paprut.


Wc tila on valmis, paits paperitelinettä lukuun ottamatta. Tykkään nyt tosi paljon yksinkertaisesta ilmeestä ja tila on helppo pitää puhtaana, joka oliki tavoite kun suunnittelin tilaa.


Vielä muistutukseksi ennen kuva :)
Huomenna on kiva ilta tulossa, rentouttava sellainen.  Siitä sitten myöhemmin :)

Kivaa keskiviikkoa sinne ja toivottavasti teillä siellä on maa valkeana.
2 kommenttia:

 1. Tääläki vaarassa lumet lähteä, kun vettä tihutellut melkein koko päivän, harmi!:(
  Toivottavasti jouluna kuiten valkonen maa?
  Kiva pikku diy, sie se keksitki kaikkea sievää!!

  Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että sielläki satanut :(. Pitää aina jotain pientä puuhastella ja keksiä noista vanhoista jutuista ns.käyttökelpoista, kun ei raski roskinkaan heittää :).

   Samoin sinne kivaa loppuviikkoa, nyt unten maille...nutti natti Zzzzz

   Poista