keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Uutta terassilleIhanat aurinkoiset kelit ovat saaneet aikaan sen, että on yhä aikaisemmin haluttanut alkaa laittaa terassia kuntoon. Vappuna innostuttiin laittaan paviljonkiin katos ja tuomaan kalusteet sinne. Heti seuraavana päivänä suuntasikin Ikeaan matto ostoksille. Tämä eka kuva on viime kesältä, missä hortensia ihanasti kukki. Olen muuten vienyt nämä vanhat hortensiat kellariin talveksi ja katotaan saanko ne uudelleen lähtemään...olis aikamoinen saavutus meikäläiseltä, kun en ole mikään viherpeukalo :)Viime kesänä sisustus paviljongissa näytti tältä ja jotenkin kaipailin sinne uutta erilaista mattoa, joten maanantaina suuntasin Ikeaan ja ostin sieltä uuden maton lattiaan, halusin vähän lämpöä ja kontrastia tilaan. Vanha matto meni kellariin ja tarvittaessa voin vaihtaa mattojen paikkaa, kun alkaa kyllästyttämään.

Ikeasta ostin tämän juutti maton ja kellarista hain tämän bambuvadin pöydälle, antavat sopivasti lämpöä tilaan. Viime vuonna ostin kirpparilta luoononvärisen valaisimen, joka on tarkoitus myös tässä asentaa paikoilleen.Raita tyynyt eivät ole jäämässä tähän, nämä ei nappaa kyllä yhtään. 


Ikeasta ostin myös tämän tyynynpäällisen, joka sopii hyvin terassille.Näitä vois pari hakea sohvallekin.


Sisustus on vielä kesken, kalusteet kaikki eivät ole vielä oikeilla paikoillaan eli pientä fiksausta kaipailee. Kukkia en ole vielä ostanut, koska vasta sulaneet lumet eli jos viikon pari vielä odottais.

Ruokailuryhmä odottaa vielä varastossa, jos senkin parin viikon päästä toisi ulos. Toivotaan, että kelit säilyis yhtä hyvänä ja pääsis kohta haravointi hommiin. Täällä vielä ihan märkä maa.


Pari kertaa on juotu terassilla kahvit ja voi mie nautin lämmöstä. Ihanaa kun se kesä sieltä pikku hiljaa tulee. Pöydällä kaksi vaivasta muovi kukkaa, jotka mie jo nakkasin muualle. En oikein lämpene noille muovi härpäkkeille. Laitan tässä kesemmällä taas kuvia terassista, kun alkaa olemaan sisustuskin kokonaan valmis...vai onko se ikinä valmis?

Oikein ihanaa keskiviikkoa ja nyt onki monelle monen päivän vapaat töistä, joten nauttikaa!!!


4 kommenttia:

 1. Kylläpä käy tuo matto loistavasti tuohon. Kivalta näyttää muutenkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu :). Tänään on vaihdetty tyynyt ja nyt näyttää heti paremmalta. Heti kun joku alkaa ärsyttään, niin pakko käydä heti vaihtamassa.

   Poista
 2. Ripauksen kesää suorastaan bongattavissa näistä kuvissa, mahtavaa! Hyvältä näyttää, varsinkin nuo tyynynpäälliset.

  Mukavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu. Raitatyynyt meni joa vaihtoon, halusin vähän harmonisemman tunnelman. Mahtava päivä täällä nyt, aurinko paistaa ihanasti. Pitääpä käydä blogissasi

   Poista