lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kevään uutuuksia Ikeasta

Tänään suuntasin Oonan ja anopin  kanssa Ikeaan. Tarkoituksena oli hakea tytölle hylly, jota koneen mukaan oli Haaparannan Ikeassa 6 kappaletta. No, kuinkas kävikään? Kärry täyttyi kaikesta muusta kuin hyllystä ja hyllyä ei ollut varastossa enää kuin mustana eli mustat sai jäädä.

Vaikka asun ihan kilometrin päässä Ikeasta, niin siellä ei kuitenkaan kovin useasti tule käytyä. Tuntuu, että samat tavarat aina vain esillä. Tänään olikin poikkeus, löysinkin monta uutta juttua sieltä joihin en ollut törmännyt.

Koti sai taas lisää vihreää sävyä aidoista viherkasveista ja hauskoista posliinisista koristeista, joista ei tartte olla huolissaan jos unohtuu kastelu ja muutenkin hoito :)

Lunta on ulkona riittämiin, mutta sisällä nyt vihertää. Ihana aurongon paiste välittyy myös sisälle ja lasipöydälle vielä korostuu valonsäteet.Valkoista pellavaa ostin myös useamman metrin eli pientä projektia luvassa. Ekana kuitenkin pesen pellavan, kun kutistuu 5 %.Keittiössä

Keittiöön kun laittoi lisää viherkasveja esille, olis haluttanut samalla jo vaihtaa keväisemmät verhotkin. Ehkä vielä kuitenki maltan mieleni ja odotan inspistä, että ensin  pesen likaiset ikkunat.
Kori, henkarit ja posliiniset kaktukset odottavat vielä paikkaansa. Katotaan mihin mie niille keksisin kivan paikan. 

Samalla reissulla kävin ostamassa ison irtokarkkipussin ja aattelin sen nyt illalla tuhota sekä uppotua tuonne sohvan nurkkaan katselemaan televisiota. Nyt viikonloppuna olisi ollut Helsingissä puutarhamessut, joissa olis kyllä ollut huippu käydä...ehkä ensi vuonna. Kaikkea kivaa kesäksi on tulossa ainakin Kekkilältä.


Eikö ihanaa rentoa lauantaita sinne kaikille!


4 kommenttia:

 1. Itsellä sama fiilis Ikeasta; valikoima uudistuu kuitenkin aika maltillisesti. Uutuuksia tulee bongattua enempi siltä krääsä-puolelta.. Kivaa keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite yrittänyt ettei kauheasti ostais enää ns. krääsää, mutta eipä näköjään helppoa oo :) Kivoja kesäjuttuja oli myös tullut, mutta jotenki vielä liian aikaista täällä edes aatella koko kesää kun metri tolkulla lunta...varmaan juhannuksenakin lunta. Samoin sinne aurinkoista viikonloppua :)

   Poista
 2. Kivat korit ja upeat nuo kaktukset! Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3

   Korille en ole vielä keksinyt käyttöä. Ensiksi ajattelin pesuaineille kellariin, mutta aattelin jos ruostuu kun kastuu. Toivottavasti saan kaktukset pysymään hengissä, saan nekin kyllä nykyään tapettua .) Samoin sinne kivaa viikkoa <3

   Poista