torstai 22. elokuuta 2019

Syksyksi vaatteita

Syksy tulee ja huomaa kirppareillakin, että pöydät täyttyy vauhtia tavaroista. Monet tekevät kesän jälkeen varaston/kaapien tyhjentämistä ja karsitaan kaikki ylimääräinen pois. Hienoa, että vuosi vuodelta enemmän ihmiset kierrättää <3  Eilen varasin pöydän kaverin kanssa puokkiin ja pöytä alkaa vasta lokakuun puolessa välissä eli hyvin aikaa käydä kaapit/varastot  rauhassa läpi. 

Syksyksi vaatteita

Tässä kolme kirpparilöytöä, äidiltä peritty hame sekä haaveessa uusi pitkä takki talveksi.








Valkoinen paitapusero on pellavaa ja on kirpputorilöytöni, muistakseen puserosta pulitin n.6 euroa. Pellava on siitä kiva, ettei haittaa vaikka on vähän rypyssä. Päällä äidiltä peritty n.40 vuotta vanha pliserattu hame, helmaa vähän lyhennytin ajan henkeen. Hametta varmaan tulee pidetty nyt syksylläkin paksujen sukkahousujen kanssa. Tykkään kovasti <3. Kengät ostin Tornion La Perle liikkeestä, merkki Redesigned. Yleensä kenkiin satsaan, koska mulla tosi hankala löytää sopivia kenkiä. Olen nyt joutunut laittamaan useammat kengät kiertoon. Näissä kengissä on ihanan paksu pohja sekä pohja kivasti muotoilee kävelessä ja ovat myös selälle hyvät sekä ei paina vaivasenluuhuun. Kengissä myös + ulkonäkö!

Satsaan yleensä  kenkiin enemmän, käyttövaatteissa voin pihistellä kunnolla. Käyttövaatteet useasti ostan kirppareilta ja alennuksesta sekä merkillä ei ole kauheasti väliä, kun vaate on mielyttävä päällä ja on kivan näköinen.





Sinapinkeltaisen puseron löysin myös kirpparilta 4 euron hintaan. Tässä mielytti ennen kaikkea väri, helman pituus ( edestä pitempi ) sekä neule oli sopivan ohut. Uskon, että tätä pidän mustan nahkatakin ja pliseeratun mustan hameen ja lenkkareiden kanssa.









Kolmas löytöni kirpparilta on tämä kaunis Marimekon tunika. Epäilin, ekana meneekö koko 36 päälleni. Mulla leveät hartiat, mutta hyvin meni päälle...mutta ottaminen päältä tuotti pukukopissa oman haasteensa. Mekko oli sopiva päällä, joten pieni uhraus aina kun pitää päältä ottaa :)...onneksi ei päältä tartte ottaa pois joka wc käynnin jälkeen, heh .) Uutta ilmettä saa vaihtamalla sukkahousujen väriä ja esim. aluspaidan sävyä tai neuletakin. Kesällä menee sitten vain sandaaleilla. Tunikassa oli kevyt vuori. Tästä maksoin 18 euroa.

Haaveessa uusi pitkä takki...






Kokeilin Tornion La Perle liikkeestä tätä ihanaa pitkää takkia. Silmä osu heti kauniiseen väriin. Hmmm...mikähän on meikämannin lemppari väri, ei kait ole vaikea arvata??? 
Takki on Second Female mallistosta.
Talveksi haluaisin pitkän takin, ettei tarttis vilukissana aina vetassa toppahousuja ja takkia päälle kun lähtee liikenteeseen. Tässä oli sopivan pitkä hihatki, mulla on pitkät raajat eli monesti hihat jää lyhyeksi monessa mallissa, mutta tässä ei. Muistaakseen takki oli kokoa 38, että vaatteita mahtuu alle talvella. Nythän mulla ei ollut alla kuin ohuet trikoot ja tunika. Takki jäi vielä kauppaan, mutta lähemmäs talvea käyn vielä katsomassa jos takki löytyis vielä kaupasta. Nyt on kuitenkin vielä tärkeämpiä menoja, joten takki saa vähän aikaa odottaa.

Nyt pitää lähteä sovittamaan vaatteita mitä laittaa töihin päälle, onkin vähän erilainen työpäivä tänään. Joten pitää laittaa vähän fiksumpaa päälle ja suuntana tänään Ouluun.




Ihanaa työpäiväää myös sinne ja torstaita <3















6 kommenttia:

  1. Ihania kirpparillytöjä❤️Ja La Perlessä myös kaikkea kivaa. Mukavaa päivää ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi <3

      Kyllä on kaikkea ihanaa ja siellä on aina hyvä palvelu :). Samoin sinne kivaa päivää, ihanaa perjantai <3

      Poista
  2. Mahtavia löytöjä olet kyllä tehny!!
    Ihana tuo hame.

    Mukavaa päivää sinneki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tulee kyllä tehtyä hyviä löytöjä ja tavallisesti silloin kun ei kauheasti edes etsi vain sattuu silmään:).
      Hame on kyllä kiva ja tosi laadukasta materiaalia, helmaa kun lyhensi nin hameesta tuli kyllä hyvä.

      Samoin sinne ja ihanaa perjantaita sinne, taas tämäkin viikko hurahti :)

      Poista
  3. Upeat löydöt! Käyn itsekin paljon kirppareilla ja on ihan uskomatonta, miten hyviä löytöjä sieltä nykyään tekee.
    Keltainen toppis on ihana; mulla on oranssina kaapissa odottamassa saman tyyppinen. On piristävää, kun takeissa on välillä väriä.
    Kivaa elokuista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppareilta kyllä löytää ja varsinkin silloin kun et mitään erityistä edes etsi, nimittäin tänään sattui sellainen. Löysin kivan takin kirpparilta, mitä voi nyt pitää :)
      varmaan otan myös seuraavalle ulkomaan reissulle mukaan, on sopivan kevyt. Keltainen on yx lemppari värini ja tykkään kun on vähän väriä vaatteissa. Omasta mielestä musta ei sovi mulle yhtään, mutta yhdistän siihen ajan jotain piristys väriä esim. tätä keltaista. Samoin sinne ihanaa viikonloppua. Täällä valmistellaan lähtöä Venetsilaisiin ja ihanalta näyttää sääkin <3

      Poista