lauantai 27. helmikuuta 2021

Vaaleaan keittiöön vihreää.

Heippa pitkästä aikaa. Blogi ollut nyt pienellä tauolla. Töitten jälkeen on enemmän kutsunut sohva kuin tietokone ja pieni tauko aina tekee hyvää. Kevättä kohden taas varamaan löytyy uutta virtaa kun aurinkokin on nyt näyttäytynyt useampana päivänä. Kotona ei sisustuksen suhteen ole isompia muutoksia tapahtunut, enemmän olen nyt karsinnut tavaraa pois kaapeista ja myynyt pois fb kirppari sivujen kautta. Työ jatkuu pitkin kevättä.
Vaalea keittiö kaipasi vähän väriä ja jotain myös himmelin tilalle. Verhoa en halunnut laittaa, vaikka kaapista löytyy on useampia erilaisia verhokappoja. Tilasin verkkokaupasta tämän Verso Design Tuuokko riippuhyllyn, joka nyt muutaman päivän odottelin asennusta tuossa ruokailutilan pöydällä.
Himmeli lähti varastoon tänään ja ikkuna tosiaan kaipasi tilalle vähän väriä, varsinkin kun ulkona hohkaa putaanvalkoiset lumikasat.

Tämä Verso Design Tuokko riippuhylly on valmistettu koivupuusta ja pohja  on vuorattu pehmeällä huovalla. Hylly ripustetaan ohueiden nahkahihnojen ja puukeppien avulla haluttuun korkeuteen. Nyt laitoin tähän  esille yrttejä, jotka ovat tavallisesti olleet meillä keittiön työpisteellä. Tästä voi näppärästi ottaa ne kuitenkin käyttöön ja tasot on nyt enemmän vapaana.

Laitoin hyllyn reilusti korkealle, että ikkunasta näkee kunnolla ulos. Pöydälle toin kuvauksen ajaksi viherkasvin saarekkeen päästä olevasta hyllystä.  Taidankin suunnistaa huomenna ostaan lisää viherkasveja, tuovat kodikkuutta ja puhdistavathan viherkasvit huoneilmaa sekä monesti viherkasveja saa vähän yli 10 eurolla.
En ole kyllä maailman parhain viherkasvien hoitaja, yleensä saan ne kaikki tapettua muutaman kuukauden jälkeen. Taidankin ostaa toisen samanlaisen mikä on nyt tuossa pöydällä...olikohan tuo rahapuu??? Olen ottanut siitä mullat kokonaan pois ja juuret ns. uipii vedessä ja näin on pysynyt hengissä jo useamman vuoden. Tämä siis sopii meikäläiselle .)


Kyllä vihreä sävy ja viherkasvit tuovat heti keväisemmän fiiliksen. Ihanaa kun tulee kevät ja aurinko näyttäytyy. Tänään sai jo laittaa kevyemmän untuvatakin päälle. I like <3 


Muuten...

Laitan tässä myöhemmin  blogin yläpalkkiin Myytäviä linkin ja poistan sitä myöten aina mitä olen saanut myytyä jonkin tuotteen. Sisustus juttuja ja vaatteita tulee siis myyntiin lähiaikoina.


Oikein ihanaa viikonloppua sinne kaikille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti