tiistai 18. toukokuuta 2021

Ruskean paluu sisustukseen

Jonkin aikaa on näkynyt, että ruskea tekee paluuta sisustukseen. Ite oon tykännyt tumman ruskeasta isona pintana enemmän kuin esim. mustasta. On heti paljon pehmeämpi, eikä niin kova näköinen. Musta taas itelle kolahtaa enemmän pienissä yksityiskohtina ja tuomassa sitä kaipaamaa särmää muuten vaaleaan sisustukseen.


Olisipa monta kotia, jota vois aina sisustella eri tyylillä ja väreillä. Nyt kolahtaa tumma pähkinä kovasti. Voisin kuvitella modernin keittiön tummalla pähkinallä alakaapit/laatikostot, mutta muuten olisi valkoista ja hituinen vaaleata marmoria. Ai, että olisi aika ihana <3

Ruskean eri sävyä olen tuonut esimerkiksi olohuoneeseen, joka kivasti tuo kontrastia ja ilmettä, muuten vaaleaan huoneeseen. Uusi Traditionin pöytä on kaunis ja marmorinen jalka on minusta upea (sekä painava) ja siinä onkin useampaa ruskean sävyä. Pöytä on ollut nyt meillä useamman viikon ja on ollut sohvan ja nojatuolin välissä sivupöytänä. Tänään kokeilin pöytää sohvapöydän kaveriksi ja passaa siihenki oikein mainiosti.
Ensi viikolla lähtee valkoinen hyllykkö vanhimmalle tytölle takaisin, joten jotain pitäis keksiä tilalle. Ajatus ollut isosta peilistä ja oonki muutamasta paikkaa ottanut tarjouksen sekä yksi idea on mihin saisin laitettua osan tavaroista esille. Jos kesän jälkeen sais toteutettua. Akuuttisempi olisi laittaa työhuone kokonaan kuntoon.

Onko siellä ruskea lemppari väri?  Ite oon kovasti aina tykännyt ruskean eri sävyistä sisustuksessa ja vaatetuksessa. 


Nyt taidan lähteä katsomaan vähän piha juttuja, että mille sitä  alkais? Eilen sain aloiteltua  kukkapenkkien puhdistuksen. Kesäkukkia en ole vielä ajatellut laittaa, varmaan menee kesäkuulle. Täällä kun ei noista ilmoista aina tiedä?


Hahhhaa, sain äitienpäivälahjaksi kellon ja ilmoittaa " aika lähteä liikkeelle! Nouse ylös jaloittelemaan. Vissiin olen ollut liikaa jo koneella :) Eikö heikun keiku ja peffa ylös tuolista, kun kello käskee :)2 kommenttia:

 1. Hei

  Mistä olet ostanut tuon aivan ihanan rahin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Anteeksi näin myöhäinen vastaus, vasta hoksasin viestisi.
   Rahin oon ostanut kirpparilta ja oli alunperin harmaa tekonahkainen, jossa upotetut napit eli tämä on päällystetty uudestaan parkkinahalla :)

   Poista