keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Keittiön aamiaiskaappiin valo ja ei niin perinteinen ratkaisu.

 Pari vuotta tulee kohta keittiöremontista ja aamiaskaapista on siitä saakka puuttunut valot. Kuvat on otettu silloin kun keittiön remontti oli just valmis,  ovissa vielä tarratkin ottamatta  ja mikroa ei oltu vielä ostettu.


Alunperin olikin ajatus, etten välttämättä haluaa kaapin sisälle perinteistä ledlistaa, jota näkee useasti aamiaiskaapeissa ja onkin kivan näköinen...varsinkin kun kaappi on tumma tai käytetty puuta. Nämäkin tietysti makuasioita, joista ei voi kiistellä. Meidän talo on kuitenkin vanha rintamamiestalo, vaikka onkin melkein kokonaan remontoitu uudestaan, sekoitus modernia ja vähän perinteisempääkin vanhaa tyyliä.  Vanha tyyli ehkä näkyy lähinnä puulistoissa ja väli-ovien yläpuolilla olevissa lasiruuduissa sekä pienissä yksityiskohdissa esim. väliovienpainikkeissa.Epäsuoraa valoa olen lähinnä ajatellut kaappien päälle...jos sinnekkään.
Eli ei niin perinteinen ratkaisu...

Artemide Tolemeo Micro Pinza- Nipistinvalaisin.

( Finnish Design Shop)

Valaisimen sijoitin ylähyllyyn ja ovet menee hyvin kiinni, siron mallin ansiosta. Hehku pitää vielä ostaa ja johto laittaa nätimmin. Artemide valaisimiahan meiltä löytyy muualtakin huoneista esim. makuuhuoneen pöytälamput sekä wc:n seinälamppu peilin yläpuolella. Makuuhuoneen pöytävalaisimet onkin jo lähemmäs 10 vuotta vanhat eli design kestää myös aikaa.

Nipistivalasin käy moneen tilaan ja paikkaan. Testasin sitä myös String Pocket hyllyyn. Valaisimen saan  mukaan, jos joskus muutetaan  Tykkään kovasti lampun "teollisesta" hengestä.


Valaisimilla kyllä saa tiloihin mielenkiintoa ja rikottua vähän ns. perinteisempää linjaa. Saarekkeen Flos 265 valaisimesta tykkään edelleen <3 Sekin rikkoo ns. perinteisempää riippuvalaisin linjaa.


Tästä pääset kurkkaan muut valaisimet ---->

( kuvat ovat  vuosilta 2015-2020).


Makuuhuone

Keittiö

wc


Oikein mukavaa keskiviikkoa sinne kaikille ja aurinkoa päivääsi <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti