maanantai 4. huhtikuuta 2022

Pääsiäiskoristeet laitettu esille

Kolmen päivän vapaat kohta pidetty. Innostuin tänään hakemaan pajunoksat ja kaivamaan varastosta pääsiäiskoristeet sekä kaupasta ostin keltaisia grysanteja ja tulppaaneja.


Näillä mennään nyt aika pitkälle, ainoa mitä varmaan tulee lisättyä lähempää pääsiäistä niin pajunoksiin ehkä höyhenet sekä  tarjoilu kippoihin pieniä syötäviä pääsiäismunia...tai saattaa olla etten laita niitäkään. Oon nyt ollut reilu 3 viikkoa karkkilakossa, joten houkutus saattais olla liian suuri.


Koristeet ovat  vanhoja, osa itse tehtyjä ja kaupasta ostettu.
Oksat ovat minusta kaikista kauneimillaan ilman koristeita. Itse tehty munan kuoret on myös kauniit, kun ei ole kauheasti koristeita sisällä. Ovat jotenkin ns. "herkemmät".
Tänään on ollut ihan mieletön auringon paiste, joka houkutteli ulos pienelle kävelylenkille ja samalla kävin hakemassa pajunoksat.
Viime pääsiäisenä mulla oli Marimekon keltainen Lokki kuosista tyyny tason päällä ja taidan senkin kaivaa esille lähempänä pääsiäistä. Se antaa kivan piristyksen pääsiäisenä.


Oikein ihanaa pääsiäisen odotusta sinne kaikille ja nautitaan ihanista aurinkoisista keleistä :) jos niitä vielä nyt jatkuis, en ole säätiedotusta katellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti