maanantai 19. joulukuuta 2022

Joulu 2022

 Havut on haettu ja lampaantaljat kaivettu varastosta esille sekä muutama sisustustyyny vaihdettu jouluisempaan sävyyn sekä talvisempaan materiaaliin. 
Edin kanssa päivälenkillä haettiin männyn oksat ja koiruli oli sitä mieltä, että oksat kuuluu hänelle, heh :)


Olohuoneen pöydälle asetin 30x30cm laatan päälle jouluisen asetelman. By Lassen kulhon vaihdoin saman sarjan kynttelikkön pienemmälle pöydälle.Tumman vihreät sameetti tyynyt sekä huopaiset tyynyt tuovat pehmeyttä sekä erilaiset taljat ja pörröiset peitot antavat lämpöä.
Patterilla toimiva kuusi koristaa pöydällä ja laitoin oikeat kynttilät kynttelikköön. Nämä löysin syksyllä Hemtexsin loppuunmyynnistä. Ovat kivat, tuollaiset valuvat...saa nähdä raskinko edes polttaa. Edi katsoi silmä tarkkana kun näitä laittelin. No, eipä mennyt kauan aikaa kun jo männynoksat kiinnosti. Monta kertaa piti käydä haistelemassa ja lopuksi otti yhden oksan jo suuhun. Saa nähdä miten käy, kun herra jää yksin kotia.

Kummitytöltä saadut suklaat laitoin Aallon maljakkoon ja ovat kyllä vähän liian hyviä näin herkkusuulle. Ei taida ihan aatoksi riittää. Muuten joulu meillä alkaa koristelun suhteen olla valmista, himmelille pitää vielä keksiä paikka.

Ihanaa joulun odotusta sinne kaikille. Taidankin keittää glögiä ja napata muutaman suklaan nassuun. Good Doctor sarjaa oon nyt vapailla katsonut ja on koukuttavan hyvä, suosittelen.

2 kommenttia:

  1. Kaunis joulukoti ja herttainen hauveli!
    Hyvää joulua teille kaikille ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Sari <3 Edi on kyllä hauska veijari :) Samoin sinne ihanaa joulun aikaa perheen kanssa <3

    VastaaPoista