perjantai 7. marraskuuta 2014

HAASTE 5/6

Jaksaa, jaksaa...sano jumppa ohjaaja ko viimeisiä punnerrusliikkeitä tehdään. Toivottavasti tekin jaksatte vielä käydä kurkkaamassa näitä haasteita vielä parin päivän ajan :)Vielä ko mennään aiheeseen, niin palaan tähän punnerrukseen. Mullekki tuli fb:n kautta punnerrushaaste, jota en ottanut nyt vastaan. On ollut yli puoden vuoden tauko, etten ole harrastanut siis mitään hikiliikuntaa tai yleensä mitään lihaskuntoliikkeitä :(...olisi tullut niin kauhea potutus näin nätisti sanottuna, ko ei olis jaksanut punnertaa niinkuin ennen...No, ehkä sitten joskus...laitan haasteen blogiin :) Heh.


Siis aiheeseen...tänään valitsin dramaattisen MUSTAN värin. Mielestäni musta on tyylikäs ja arvokkaan näköinen väri. Korostaa hyvin jotakin esinettä, muotoa ja tuo hyvää kontrastia esim. valkoiselle. Itse ko seuraa esim. instagramia, niin paljon on musta-valko sisustusta. Mustahan on ns. helppo väri, kun ei taita mihinkään...ei tule "virhetikkiä" ostaessa. Mustaa en ite suosi isoina pintoina huonekaluissa, koska en ole mikään siivous intoilija ja siinähän se pöly näkyy jos missään. Tällä hetkellä isona pintana on nuorimmaisen tytön kaksi seinää, joissa on alaslaskeva katto. Huone on reilun 20m2 ja ei näytä yhtään pieneltä mustien seinien takia.


MUSTA
Musta-valkoisen Anno sarjan torkkupeiton laitoin keinutuolin päälle. Sohvalla musta Lennolin kajo sarjan 50x60 tyyny ja Marimekon kivet kankaasta ommelttu iso 50x60 tyyny.

Pikkupöydälle laitoin asetelman. Lasipöydälle laitoin mustan ison maljakon ja seuraksi kaksi valkoista maljakkoa. Lisäksi pöydällä pieni huovitettu pöytäkoriste, joka on Stockmannilta.
Erinlaiset maljakot luovat mielestäni kivan kokonaisuuden, muodollaan, värillään ja pinnoillaan. Näillä saa kivan asetelman esim. sivupöydälle ja voi lisätä oksia, kukkia yms. 

Pikkupöydän asetelma. Kirpparipullo, Iittalan kynttilä ja Marimekon siirtolapuutarha muki.

Ennen ko heitän haasteen, niin tässä vanhan jakkaran tuunaus vinkki :)
Vanha ns. remontti jakkara sai uuden ilmeen. ( en ottanut kannnesta maalitahroja pois, vaan vähän hioin jaloista vanhan maalin pois).  Aluksi otin kannen pois ja laitoin kevyt vanun istuimen osaan ja Marimekon kankaasta leikkasin istuin osan. Jalat maalasin mustalla kiiltävällä miranolilla. Toinen jakkara on vierasmakkarissa yö päytänä.Pingotettu kangas nitojalla pohjasta kiinni.
Helppoa, nopeaa ja halpaa :)

Perjantain kunniaksi haaste lähtee taas tähän ns.naapuriin eli blogi lumimäellä :) Huomenna vielä yksi väri, joka  ei ole minun lempiväri...vaatekaapistani tätä väriä ei löydy ollenkaan.

Hyvää perjantaita kaikille ja toivotaan, että tänne tulee myös lunta, ettei ole niin MUSTAA :) ja pimeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti