lauantai 8. marraskuuta 2014

HAASTE 6/6Se olis sitten viimeinen värihaaste tehtävä. Tätä on tosi kiva ollut tehdä ja toivottavasti kaikki joita olen haastanut mukaan, niin ovat tarttuneet tähän haasteeseen. Toivon, että myös te lukijat olette saaneet jonkun vinkin omaan sisustukseen ja kokeilleet rohkeasti eri väriä sisustukseen. Blogini ideahan on, että lukijat saisi vinkkejä ja ideoita omaan kotiin :) Olen toivonutkin, että annatte niitä vinkkejä minulle, mitä blogini sisältäisi. Eikö tuumasta toimeen vaan :)

Kerroinki viime haasteessa 5/6, että tätä väriä ei löydy vaatekaapistani ja väri on daddadaaaaaaaaaaaa.......

PUNAINEN

Sisustuksessa punaista väriä käytetään, jos halutaan herättää huomiota johonkin esineeseen, huonekaluun yms. Värinä tuo lämpöä. Punainen uskotaan stimuloivan fyysistä ja henkistä energiaa.Nyt pari joulua olen sisustanut kotia punaisella. Ennen

oli valko-harmaa /hopea joulu. Lapset alkoi, että eikö meillä voi olla jouluna yhtään punaista? Eka jouluna laitoin ihan vähäsen punaista ja toisena jouluna jo enemmän...pikku hiljaa itte alkoi tottua punaiseen jouluun ja tuohan se kivaa vaihtelua/lämpöä. Lapsetkin tuumas, että" ihanan lämmin tunnelma nyt meillä" :)

Aidon lampaantaljan toin keinutuoliin, sohvalle laitoin Ikean punaisen tyynyn ja harmaa huovitettu tyyny on Iskun valikoimasta. Valkoinen tyyny on Lennolin kajo ja punainen torkkupeiton löysin viime talvena kirpparilta.
Punaisen pöytäkoristeen olen saanut lahjaksi ja tätä myy esim. stockmann.Huovitettu pannunalusta on Stockmannin valikoimasta.


Pikkupöydän asetelma. Aarikan kynttiläjalka sai punaisen kynttilän ja kaveriksi viereen käpyjä.


Tyynyn eri materiaaleilla saa kivaa kontrastia.Huovitettu pöytäkoriste ja Pentikin porot.Lähempää joulua alan laitteleen joulukoristeita ja leipomaan torttuja & pipareita. Jos ne jouluvalot sais tässä laitettua ja ehkä jotain pientä jouluun viittaavaa :) Ennen ko viimeinen haasteeni lähtee, niin tässä pieni askartelu vinkki esim. joulukukan koristeluun, ennen ko vie ystävälle, anopille tms.

 Eilen kävin Ikeassa ja sinne oli tullut kaikkia kivoja nauhoja, papereita, teippejä ja muita askartelu juttuja. Pikaisesti tein jääneestä silkkipaparista calluunalle pussukan ja mustalla narulla kiedoin ympäri & hauskalla teipillä koristelin reunan. Vielä voisi laittaa mukaan pienen kortin joulutervehdyksellä :)

Tänään kävin siellä uudestaan, kaverina kävin keittiötä ym. remontti juttuja kaverille katsomassa...siitä projektista myöhemmin :)
Ostin tänään lisää koristeita, ajatellen neidin 18-vuotis "pippaloita", jos jotain kivoja koristeita sinne kehittelis...ehkä laitan kuvia niistäkin blogiini.


HYVÄÄ  NENÄPÄIVÄÄ KAIKILLE!!!VIIMEINEN HAASTE LÄHTEE BLOGIIN
MAILATUKSEN MAAILMAAN
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti