maanantai 13. huhtikuuta 2015

Myy vanhaa ja osta uuttaVoiski toteuttaa sen ajatuksen ko ostat uutta, niin samalla luovut 2-3 tuotteesta. Näin tavaraa ei kertyis kaappeihin ja varastoihin.

Olen aina pitänyt siitä ajatuksesta, että kierrätys kannattaa. Toisen roska on toisen aarre. Jos et käytä jotain tuotetta moneen moneen vuoteen, niin ei sitä varmaan sitten myöhemminkään tule käytettyä...ainakin vaatteitten osalta tämän huomaa. Olen yrittänyt ostaa monesti kotia ns. kunnon tavaraa, satsata laatuun ja joka kestää pitkään.
 
Lastenhuoneet onki oikeastaan sellaisia, että niihin olen ostanut ns.halvempia huonekaluja, koska lapset kasvaa ja sitä mukaan tarpeet myös muuttuu. Jotain design lamppuja olen heille ostanut, että saavat sitten ottaa kotiin mukaan...jos kelpuuttavat.

Onhan niitä sattunut myös ns. ei niin hyviä ostoksia. Olen joko kyllästynyt väriin tai sitten on jäänyt käyttämättä.

Esimerkkejä muutamasta tuotteesta. Ostin tyttöjen huoneisiin fatboy junior säkkituolit, minusta niissä olisi ollut mukava nuorison istua ko pelaavat tai kavereita käy kylässä.Kummatkin tuolit aina loju jossain nurkassa käyttämättömänä tai sitten ne oli raahattu omasta huoneesta aulaan ns. pois tieltä.

Toinen ns. vikatikki ostos oli ko ostin mustan harmaat ryijymatot. Noin parina talvena ne olivat meillä lattioissa ja yritin sopeutua tummaan väriin, mutta ne sai tässä myös lähteä uuteen kotiin.Muitten kotona ne näyttää hyvältä, mutta meille en vain niitä jotenkin mieltänyt.

Fatboyt ja ryijymatot ovat saaneet uudet kodit eli myin ne tässä aikaa.

Myy vanhaa ja osta uutta :)

Rahoilla mitä näistä myydyistä tuotteista sain, niin osa on mennyt tähän vierasmakkariin teettämääni sängynpäätyyn ja tänään sain sitten kotia vähän lisää betonia. Eli ostin tämän ihanan betonisen pallin, joka tarkoitus kesällä viedä terassille. Laitoin nyt sen vierasmakkariin ns. yöpöydäksi.
Tuo vähän kontrastia ja karuusuutta vaaleaan huoneeseen.Aikaisemmin oli yöpöytänä Kartellin compominbili, joka meni vähäksi aikaa työhuoneeseen.


Minusta nämä pallit sopivat myös sisälle ja muitakin ns.ulos tarkoitettuja huonekaluja on tällähetkellä sisällä esim. Toy puutarhatuolit. Monet ulkokalusteet sopivatkin minusta hyvin myös sisälle ja on hyvä asia, että käyvät moneen tilaan eli ei vain ulos.

Käyhän kurkkaan rakkaus betoniin päivitykseni, niin siellä näet mitä olen muita betoni juttuja ajatellut ulos laittaa kesällä.


Onko sinulla ollut ns. virheostoksia ja millaisia? Laitahan tulemaan kommentti kenttään :)Keittiön projekti on lähtenyt tänään käytiin ja aloitin nyt ensimmäisenä apupöydän maalaamisella, joten laitan kuvia ko on valmis :)

Tässä ennen kuva apupöydästä.

Olen laatikot ottanut pois ja ylähyllystä huomaa tummat jäljet jotka mustista koreista on tullut eli koritten tilalle tulee uudet jutut...vähän ns. ystävällisemmät, jotka eivät jätä ikäviä jälkiä.

Palataanpas taas.....Hellurei !   Päivi S


2 kommenttia:

 1. Kyllä niitä virhe ostoksia tulee toisinaan tehtyä :D olen huomannut että nykyisin harkitsen paljon enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna. Joo, sama täällä että miettii tarkemmin mitä ostaa ja tosiaan ...kävis moneen tilaan. Tottakait sitä aina haluttaa vähän uuttakin ko vuosi kaudet kattoo samoja juttuja :) Hyvää viikko sinne. Mulla vieläkin ääni kaoksessa...pitkä tauti :(

   Muuttuvakotini Päivi S

   Poista