tiistai 11. marraskuuta 2014

ARKHEE JA ARVONTA


Ilokseen sain ns. ensimmäisen blogi yhteistyön ja sen kunniaksi on myös kiva arvonta luvassa :)


ARKHEE
Tuotteet on suunnitellut ja tehnyt rakennusarkkitehti Henna Aspegren. Tuotteet on tehty suomalaisesta koivuvanerista ja ovat kestäviä sekä kevyitä tuotteita. Sisustustuote sarjaa löytyy esim. lumihiutale, koivunlehti ja ketunleipäsarjaa.


Henna laittoi postissa tulemaan arpajais palkinnon ja lahjaksi hän antoi minulle samanlaisen setin, joista olen ottanut esimerkki kuvia miten voi tuotteita käyttää kattaukseen yms. Itselle tilasin tumman harmaan rintaneulan ja siitä otin myös kuvia, miten sitä voi käyttää. 

Ison lumihiutaleen laitoin Pentikin vanilja sarjan kahvikupin alle ja pienemmän alustan Iittalan verna lasin alle. Minusta sopi täydellisesti vanilja sarjalle :)


Kokeilin Iittalan punaviinilasille alustaksi ja antoi kivan pohjan kirkkaalle lasille. Pieni lumihiutale lasipöydällä on magneetti, jonka toin  työhuoneesta. Näitä voisi olla pöydällä useampikin, antaa kivaa ilmettä lasipöydälle. Näitä pitää kyllä jouluksi tilata :)

Isoa lumihiutaletta kokeilin myös Iittalan tee/glögi kaatimelle ja sopii myös tähän mainiosti. Pienemmän laitoin glögijuoman alustaksi ja magneettikoristeen servetin koristeeeksi eli tätäkin voi moneen käyttötarkoitukseen käyttää :)Valkoisen teema sarjan syvänlautasen alle kokeilin isoa lumihiutaletta. Alkukattauksessa voi olla näin, mutta kun alkaa syömään keittoa, niin nostaa ison lumihiutalen alustaksi. Iso lautanen peittää muuten kauniin alustan.


Lumihiutale magneettia kokeilin joulukuusen koristeeksi ja sopi ko nenä päähän :), siimalla vain vielä kiinni ja muutama lisää.

Kokeilin myös Marimekon musta-valkoisten astioiden kanssa ja sopi mielestäni hyvin näiden kanssa. Minusta lumihiutaleet sopii moderniin ja romanttiseen siustukseen. Eikä myöskään vain jouluna, vaan servettejä ja astioita vaihtamalla saa kivasti uutta ilmettä.
Ison lumihiutaleen laitoin ruokailutilan ikkunaan, joka saikin jäädä. Lunta ei ole vielä täällä :(...joten jouluvalmistelut ei vielä ole alkaneet.


RINTANEULA


Rintaneulan tilasin tumman harmaana, käy monen värisen asun kanssa. Vanerisia koruja voi tilata netin kautta, joista laitan lopuksi osoitteen :)
Rintaneulan laitoin harmaaseen huiviin, joka sopii tosi kauniisti. Pienellä jutulla sai heti juhlavamman ilmeen :)


Tässä pari kuvaa, mitä mulla oli jo Arkheelta.

Vanerinen lumihiutale on työhuoneen ilmoitustaululla ja sopii hyvin Aarikan kaulakorun kaverina :)Väri haaste tehtävässä pinkki osuudessa mulla olikin Arkheen pinkkinen kukka alusta. Näitä mulla on kaksi kappaletta ja olen pitänyt niitä ruokailupöydän päällä kesäisin...ovat sopivan kevyitä lasipöydälle :)
Nyt siihen arvontaan. Eli blogissani voit osallistumalla, kun lähetät sähköpostiini nimesi ja osoitteen. Tunnus perään, että osallistun arvontaan. Fb:n kautta osallistut myös arvontaan kun tykkäät ja jaat blogi sivuni oman sivuni kautta. Eli fb-sivuni löytyy nimellä muuttuvakotini päivi s ja sähköposti osoite löytyy blogini sivulta.

Arvonnassa Arkheen iso lumihiutale ja 6 kpl pientä alustaa :)

Arpa onnea kaikille.

Tässä vielä osoite mistä voi tilata näitä kivoja Arkheen tuotteita, vielä ehtii pukinkonttiin tai joulukoristeluun :)

  http://arkheen.mycashflow.fi/

1 kommentti:

  1. Onnea tuoreelle blogille, ehdottomasti ryhdyn seuraamaan sen kuulumisia! Ja heti ensiesittelyssä upea torniolaislähtöinen Arkheen!

    VastaaPoista